ΚΟΣΜΟΣ

Ο ύποπτος για τη δολοφονία των Ελλήνων ομογενών δηλώνει αθώος… καθώς δεν τρώει πίτσα

Ο ύποπτος για τη δολοφονία των Ελλήνων ομογενών δηλώνει αθώος… καθώς δεν τρώει πίτσα

Ο φερόμενος ως δολοφόνος των Ελλήνων ομογενών δηλώνει αθώος... καθώς δεν τρώει πίτσα

Ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία των Ελλήνων ομογενών στις ΗΠΑ, Ντάρον Ντίλον Γουίντ, δηλώνει αθώος... αφού δεν του αρέσει η πίτσα.

Το γύρο του κόσμου είχε κάνει η είδηση της αποτρόπαιας δολοφονίας των Ελλήνων ομογενών. Τα μέλη της οικογένειας του Σάββα Σαββόπουλου βασανίστηκαν και σφαγιάστηκαν μέσα στο σπίτι τους, ενώ βασικός ύποπτος για τη δολοφονία θεωρείται Ντάρον Ντίλον Γουίντ, ο οποίος συνελήφθη.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του, αφού κατάφερε να ταυτοποιήσει το γενετικό του υλικό από την κόρα πίτσας, η οποία είχε παραγγελθεί το βράδυ της 13η Μαΐου, όταν και είχαν δολοφονηθεί τα θύματα της οικογένειας.

Ο Ρόμπιν Φίκερ, συνήγορος του Γουίντ, υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν θα μπορούσε παρά να είναι «αθώος» και αυτό γιατί ο φερόμενος ως δράστης δεν θα μπορούσε να παραγγείλει πίτσα... αφού δεν την τρώει.

Το αποτρόπαιο έγκλημα σε μια από τις πιο καλά φυλασσόμενες περιοχές της Ουάσινγκτον και στο σπίτι βρέθηκαν νεκροί ο 46χρονος Σάββας Σαβόπουλος, η 47χρονη γυναίκα του Έιμι, ο 10χρονος γιος τους Φίλιπ και η 57χρονη οικονόμος τους Βεραλίτσι Φιγκερόα.

Σχετικές ειδήσεις