ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό θα πει τύχη: Βρήκε ξεχασμένο λαχείο και έγινε πολυεκατομμυριούχος!

Αυτό θα πει τύχη: Βρήκε ξεχασμένο λαχείο και έγινε πολυεκατομμυριούχος!

Ο υδραυλικός Άντονι Περοσί, ετών 56, είχε αγοράσει ένα λαχείο για την κλήρωση του Powerball στις ΗΠΑ πριν από 6 εβδομάδες. Ωστόσο το είχε ξεχάσει και το είχε καταχωνιάσει στο υπόγειο του σπιτιού του. Μία μέρα -ευτυχώς- χάλασε το φορτηγό του στο Στέιτεν Άιλαντ όπου και δουλεύει ως υδραυλικός.

Ο Περοζί αγόραζε πάντα λάχειο για 2 δολάρια κι έπαιζε πάντα πέντε τυχερούς αριθμούς, δύο φορές την εβδομάδα για χρόνια. Δεν κέρδιζε ποτέ και έτσι καταχώνιαζε τα λαχεία σε ένα κουτάκι στο υπόγειο.

Πριν λίγες μέρες ένας φίλος του, του είπε ότι το τυχερό λαχείο της κλήρωσης είχε συμπληρωθε στην περιοχή τους. Ωστόσο του είπε να μη σκέφτεται ότι έχει ελπίδες γιατί άκουσε ότι το κέρδισε μια δασκάλα.

Όταν όμως χάλασε το φορτηγό του Περοζί η απογοήτευσή του για την έλλειψη χρημάτων τον έκανε να πάει να κοιτάξει απεγνωσμένα τα παλιά λαχεία...

«Και τότε τρελάθηκα...πήρα βαθιές ανάσες. Νόμιζα ότι θα πάθω καρδιακή προσβολή.Σκέφτηκα ότι θα με βρουν νεκρό με το τυχερό λαχείο στο χέρι»

Είχε κερδίσει 136 εκατομμύρια δολάρια.

Θα τα μοιραστεί με τον γιο του Άντονι, δήλωσε. Επίσης δήλωσε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει αλλά όχι εντατικά πλέον.

Μέσα στα πλάνα του είναι να γυρίσει την περιοχή της Νέας Υόρκης αγοράζοντας ένα νέο φορτηγό γιατί δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη να επισκευάσει το παλιό!

Σχετικές ειδήσεις