ΚΟΣΜΟΣ

Βάλε το φασόλι να της πει ότι χωρίζετε - Διότι γίνεται!

Βάλε το φασόλι να της πει ότι χωρίζετε - Διότι γίνεται!

Το πράγμα δεν πάει άλλο. Θέλεις να χωρίσετε. Φυσικά και κολλάς να της το πεις. Κυρίως γιατί δεν αντέχεις τις συζητήσεις, τα κλάμματα, τις φωνές, τα πάντα όλα. Βασικά θέλεις να το κάνει κάποιος άλλος.

Μπορεί λοιπόν να το κάνει ένα φασόλι. Διότι ναι ένα φασόλι μπορεί να σε σώσει. Καταρχήν πρόκειται για μια νέα υπηρεσία. Αγοράζεις το γλαστράκι που περιέχει δύο εναλλακτικές. Στη μία ανακοινώνεις "ας μείνουμε φίλοι" στην άλλη "χωρίζουμε". Οι δύο εναλλακτικές είναι φασόλια. Τα ποτίζεις για καμιά εβδομάδα, ιδανικά κάνεις το γλαστράκι δώρο στο "θύμα" το οποίο το ποτίζει στοργικά μέχρι να πετάξει.
Αυτό που δεν περιμένει βέβαια είναι ότι το φύλλο που θα πεταχτεί γράφει επάνω ένα από τα δύο μηνύματα χωρισμού. Τα Βreak up Beans στοιχίζουν μόλις 5 δολάρια.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες η Kristy Mazins, δημιούργησε μια υπηρεσία που αναλαμβάνει το δυσάρεστο έργο να ανακοινώσει στην -εντός ολίγου- πρώην σου ότι το πράγμα δεν προχωράει και άρα πρέπει να χωρίσετε. Η υπηρεσία λέγεται Sorry It’s Over.

Σχετικές ειδήσεις