ΚΟΣΜΟΣ

Ντάλας: «Νεκρός ή τραυματίας» ο δράστης της επίθεσης στην έδρα της Αστυνομίας (videos)

Ντάλας: «Νεκρός ή τραυματίας» ο δράστης της επίθεσης στην έδρα της Αστυνομίας (videos)

Επίλεκτοι σκοπευτές της αστυνομίας τραυμάτισαν ή σκότωσαν τον ύποπτο που πραγματοποίησε στη διάρκεια της χθεσινής νύκτας μια θεαματική επίθεση εναντίον της έδρας στης αστυνομίας του Ντάλας (Τέξας, νότιες ΗΠΑ), ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Ντέιβιντ Μπράουν, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο να επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

Ο Μπράουν απέκλεισε το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε νωρίς σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) στο Ντάλας.

«Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε καμιά σχέση ανάμεσα στην τρομοκρατία και το άτομο αυτό», πρόσθεσε διευκρινίζοντας πως οι υπηρεσίες του συνεργάζονται στενά με το FBI, την ομοσπονδιακή αστυνομία.

Ένα ρομπότ, το οποίο χειρίζονται πυροτεχνουργοί, επιθεωρεί το όχημα για να διαπιστωθεί αν ο ύποπτος είναι νεκρός ή τραυματίας και να εξασφαλισθεί ότι το όχημα, ένα βαν, δεν είναι παγιδευμένο, διευκρίνισε ο Ντέιβιντ Μπράουν.

Η αστυνομία θεωρεί πως ο ύποπτος πραγματοποίησε μόνος του την επίθεση, ενώ ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες είχαν κάνει λόγο αρχικά για τέσσερις δράστες.

«Αυτό που πιστεύουμε είναι ότι ο ύποπτος αυτός πυροβόλησε από πολλά διαφορετικά σημεία εναντίον της έδρας της αστυνομίας και οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον ίδιο ύποπτο από διαφορετικές γωνίες», εξήγησε ο αρχηγός της αστυνομίας.

That moment when you hear a bullet pass by your face