ΚΟΣΜΟΣ

Έφτιαξε χαρέμι με σκλάβες του σεξ και τις βασάνιζε καθημερινά

Έφτιαξε χαρέμι με σκλάβες του σεξ και τις βασάνιζε καθημερινά

Ο Iqbar Ali ετών 33 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη αφού το δικαστήριο άκουσε με φρίκη τα θύματά του να μιλάνε για τη συστηματική κακοποίηση που υπέστησαν στα χέρια του.

O καταδικασθέντας είχε έναν στόχο. Να κοιμηθεί με όσες περισσότερες γυναίκες μπορούσε. Στο πλαίσιο αυτό χρησιμοποιούσε 4 γυναίκες σα σκλάβες του σεξ τις οποίες μάλιστα υποχρέωνε να ζουν στο σπίτι του στο οποίο καταγράφονταν τα πάντα από το σύστημα παρακολούθησης που είχε εγκαταστήσει.

Η μία εξ αυτών αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι κάποια φορά που αντιμίλησε της έκαψε τα χέρια και την έδειρε μέχρι λιποθυμίας. Μια άλλη γυναίκα με την οποία ο Iqbar έχει κάνει και ένα παιδί εξαναγκάστηκε να σταθεί στο παράθυρο γυμνή με ζωγραφισμένο επάνω της τη λέξη πόρνη, όταν ο "αφέντης" της υποψιάστηκε ότι φλερτάρει με κάποιον άλλον.

Οι γυναίκες έμεναν μαζί του, αφού τους έλεγε ότι έχει διασυνδέσεις με εγκληματίες τους οποίους θα διατάξει να κάνουν κακό στις οικογένειές τους σε περίπτωση που το σκάσουν. Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν το ένα από τα θύματά του μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο αφού λιποθύμησε από τα τραύματα που της είχε καταφέρει ο δράστης.

Τα βασανιστήρια που υπέστησαν τα θύματά του ξεπερνούν την πιο αρρωστημένη φαντασία. Σε μια περίπτωση ο δράστης διέταξε το ένα από τα θύματα να κάθεται γυμνό μέσα στην ντουλάπα χωρίς να κάνει θόρυβο. Σε περίπτωση που την άκουγε να κάνει τον παραμικρό θόρυβο την έδερνε μέχρι αναισθησίας.

Σε άλλη περίπτωση υποχρέωνε τη μία από τις γυναίκες να κάνει σεξ μαζί του καθώς εκείνος την στραγγάλιζε με τη ζώνη του. Από όλες έπαιρνε τα χρήματα που κέρδιζαν από τους μισθούς τους και φυσικά απαιτούσε να ξέρει κάθε στιγμή που βρίσκονταν.