ΚΟΣΜΟΣ

O πιο άσχημος άνδρας της Ουγκάντα είναι περιζήτητος και έχει οκτώ παιδιά! (photos+videos)

O πιο άσχημος άνδρας της Ουγκάντα είναι περιζήτητος και έχει οκτώ παιδιά! (photos+videos)

Μία ακόμη χαραμάδα φωτός στην ανήλιαγη παράγκα που θα φάνταζε για τους περισσότερους (επιφανειακούς) θνητούς η ζωή του, βρήκε ο πιο άσχημος άνδρας της Ουγκάντα.

Ο Godfrey Baguma, ο οποίος γυρίζει το κεφάλι και στο… Sebabi (στην τοπική διάλεκτο σημαίνει ο πιο άσχημος από όλους) έγινε πατέρας για όγδοη φορά, παρά το γεγονός ότι πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια που ευθύνεται για την εμφάνισή του.

Ο 47χρονος παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του Kate Namanda, 30 ετών, το 2013 και από τότε έχουν χαρεί έξι καρπούς της ανιδιοτελούς αγάπης τους.

«Έπιασα την πρώτη γυναίκα μου με άλλον άνδρα και τη χώρισα. Με ήθελε μόνο για τα λεφτά μου», εκμυστηρεύτηκε ο Godfrey στο KFM, συμπληρώνοντας: «Στη συνέχεια γνώρισα τη Namanda, η οποία ήταν 18 χρονών τότε. Μείναμε μαζί τέσσερα χρόνια πριν με γνωρίσει στους δικούς της, γιατί δεν ήθελα να με δουν έτσι, ώσπου αποκτήσαμε ένα μωρό. Με χώρισε όταν ήταν έξι μηνών έγκυος, αλλά το μετάνιωσε δύο μήνες μετά. Της είπα ότι δεν διάλεξα εγώ να είμαι έτσι και αν νιώθει πως της είμαι βάρος να με αφήσει».

Η Namanda, ωστόσο, άκουσε την καρδιά της και τελικά τον παντρεύτηκε στη γενέτειρά του Kyazanga. Οι καλεσμένοι μάλιστα πλήρωσαν περίπου 1 ευρώ ο καθένας για να παραστούν στην εντυπωσιακή τελετή!

Ο Sebabi είναι ένας πρώην τσαγκάρης, ο οποίος βγάζει πλέον τα προς το ζην μόνο με την εμφάνισή του, καθώς δίνει το «παρών» σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις ως «ο ασχημότερος άνδρας της Ουγκάντα». Είναι τόσες μάλιστα οι προτάσεις που δέχεται καθημερινά, που δεν μπορεί να τους... ικανοποιήσει όλους!

Τώρα τελευταία, δε, κάνει και τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, μόνο που δεν θέλει να ανεβαίνει στη σκηνή, απλά και μόνο για να τον βλέπουν λόγω της ιδιαιτερότητάς του…