ΚΟΣΜΟΣ

Ηθοποιός σκότωσε αστυνομικό - Βίντεο σοκ από τη σκηνή της τραγωδίας!

Ηθοποιός σκότωσε αστυνομικό - Βίντεο σοκ από τη σκηνή της τραγωδίας!

Αδυνατώντας να πιστέψει τι έχει μόλις συμβεί, η Βρετανίδα ηθοποιός Anna Reese, ξεσπά σε λυγμούς.

Λίγο νωρίτερα, η 28χρονη πρωταγωνίστρια των «Tsunami Warrior» και «Brown Sugar 2» είχε πέσει με το αυτοκίνητό της πάνω σε σταθμευμένο περιπολικό στην περιοχή Prawet της Μπανγκόκ, κόβοντας ακαριαία το νήμα της ζωής ενός αστυνομικού, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, κοιμόταν…

ithopoios

Τα δύο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, ενώ σοκαριστικές εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο είδαν το φως της δημοσιότητας επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας.

ithopoios2

Το πτώμα του 44χρονου επιθεωρητή, Napadol Wongbandit, ανασύρθηκε από τις παραμορφωμένες λαμαρίνες λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

«Το κρανίο του ήταν ραγισμένο. Οι εικόνες ήταν πρωτόγνωρες και σοκαριστικές ακόμα και για εμάς», αποκάλυψε μέλος του σωστικού συνεργείου που έσπευσε στο σημείο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η Anna Reese, η οποία σε κατάσταση σοκ άρχισε να κλαίει και να φωνάζει στους αστυνομικούς: «Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω. Μην με πειράξετε. Δεν θέλω να πάω στο τμήμα», κατηγορείται επίσης ότι εγκατέλειψε το θύμα στη σκηνή του δυστυχήματος, αφού χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να το ρίξει πάνω σε ένα δέντρο, πριν αυτό και προσγειωθεί στον αυτοκινητόδρομο.

Κατά τη διάρκεια, πάντως, συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η 28χρονη σταρ, εξέφρασε τη θλίψη και τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού, σημειώνοντας πως είναι διατεθειμένη να τη βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Παραδέχθηκε πως αφού είδε νεκρό τον αστυνομικό μέσα στο αυτοκίνητο, τηλεφώνησε σοκαρισμένη σε συγγενείς της, οι οποίοι της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στο σπίτι τους.

Λίγο μετά παραδόθηκε στις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι για το τραγικό δυστύχημα ευθύνεται ένας οδηγός μοτοσυκλέτας, ο οποίος πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της και προσπάθησε να τον αποφύγει.

Στο αίμα της πάντως δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο εκκρεμούν τα αποτελέσματα για το αλκοόλ...

Σχετικές ειδήσεις