ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαρισμένος Κινέζος ανακαλύπτει ότι τα κουτάβια του ήταν… αρκούδες! (photos)

Σοκαρισμένος Κινέζος ανακαλύπτει ότι τα κουτάβια του ήταν… αρκούδες! (photos)

Την αγορά του αιώνα φαίνεται ότι έκανε ένας Κινέζος... που ανακάλυψε ότι τα κουτάβια που είχε αγοράσει ήταν τελικά αρκουδάκια!

Ο Wang Kayui, ο οποίος είχε ανάγκη από συντροφιά, αγόρασε πριν δυο χρόνια από έναν Βιετναμέζο δυο μαύρα χαριτωμένα «κουτάβια».

Ευτυχισμένος ο Κινέζος με την αγορά του, περνούσε χρόνο με τα ζωντανά κάθε ημέρα, τα οποία του έκαναν παρέα... μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι η συμπεριφορά τους για το πρώτο χρονικό διάστημα ήταν κόσμια.

Ο συναγερμός... σήμανε μόνο όταν τα χαριτωμένα πλασματάκια άρχισαν να έχουν τρελή όρεξη για φαγητό, τόση μάλιστα, που έτρωγαν μέχρι και τα κοτόπουλα του Wang.

Ωστόσο, ο αγρότης δεν έδωσε και τόση σημασία... σου λέει ήταν η κακιά στιγμή. Η πικρή αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν πήρε στα χέρια του ένα φυλλάδιο που έδειχνε τα είδη προς εξαφάνισης. Στο φυλλάδιο λοιπόν, υπήρχε μια εικόνα από αρκουδάκια που έμοιαζαν τρομακτικά πολύ με τα κουταβάκια του... και εκεί κατάλαβε (επιτέλους) τι φιλοξενούσε στο σπίτι του τόσο καιρό.

Ο απογοητευμένος και έκπληκτος αγρότης παρέδωσε τα κουτάβια-αρκούδια σε ένα κέντρο με άγρια ζώα, και από τότε τα επισκέπτεται συνεχώς...

Σχετικές ειδήσεις