ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστική φωτογραφία: Η τελευταία selfie πριν από την τραγωδία στην Τουρκία

Συγκλονιστική φωτογραφία: Η τελευταία selfie πριν από την τραγωδία στην Τουρκία

Το γύρο του κόσμου κάνει η τελευταία selfie των νεαρών θυμάτων, της πολύνεκρης επίθεσης στη Σουρούτς της Τουρκίας. Όπως αναφέρεται, λίγο μετά τη λήψη της φωτογραφίας σκοτώθηκαν από την επίθεση του βομβιστή αυτοκτονίας...

Οι τουρκικές αρχές ταυτοποίησαν επίσημα έναν νεαρό Τούρκο 20 ετών ως τον δράστη της επίθεσης αυτοκτονίας που αποδίδεται στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) και προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 32 ανθρώπων προχθές στη Σουρούτς, στα σύνορα με τη Συρία, έγινε σήμερα (22/07/2015) γνωστό από επίσημη πηγή.

"Επιβεβαιώνουμε στη βάση των γενετικών αναλύσεων που έχουν γίνει πως ο δράστης της επίθεσης είναι ένας άνδρας 20 ετών από την Αντιγιαμάν (νοτιοανατολική Τουρκία)", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ένας τούρκος αξιωματούχος υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Ο νεαρός άνδρας, που τα αρχικά του είναι Σ. Α. Α., είχε ενταχθεί στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος μόλις πριν από δύο μήνες, ανέφερε σήμερα ο τουρκικός Τύπος.

Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές ανατινάχθηκε προχθές το μεσημέρι στον κήπο του πολιτιστικού κέντρου της Σουρούτς (νότια), στα σύνορα με τη Συρία, εν μέσω μία ομάδας νεαρών υποστηρικτών της κουρδικής υπόθεσης που ήθελαν να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση του Κομπάν

Σχετικές ειδήσεις