ΚΟΣΜΟΣ

Aυστραλία: Reality show στέλνει τους παίκτες στο μέτωπο της Συρίας

Aυστραλία: Reality show στέλνει τους παίκτες στο μέτωπο της Συρίας

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας; Είθισται να τραβάμε τα μαλλιά μας με τα σόου που δείχνει η ιαπωνική τηλεόραση. Αυτή τη φορά η έκπληξη έρχεται στην αυστραλιανή τηλεόραση στο πλαίσιο ενός ... ντοκιμαντέρ.

Το reality φέρει τον τίτλο: Γύρνα πίσω από κει που 'ρθες. Κι όμως! Ποιο είναι το αντικείμενό του. Σύμφωνα με τους παραγωγούς του στο SBC να αλλάξει την αντίληψη των αυστραλών για το θέμα των προσφύγων. Θυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα η Αυστραλία έχει υποπέσει σε πολλά επικοινωνιακά ατοπήματα σε ό,τι αφορά την μετανάστευση.

Ένα εξ αυτών ήταν το...

australia bas

Το reality λοιπόν έχει σχεδιαστεί για να δώσει την ακριβή εικόνα του τι συμβαίνει στη Συρία στους αυστραλούς και να πάψει η ξενοφοβία. Οι συμμετέχοντες μεταφέρθηκαν πολύ κοντά στη ζώνη πυρός όπου οι τζιχαντιστές μάχονται με τις συριακές δυνάμεις.

Μια από τις συμμετέχουσες η Kim Vuga, μιλώντας στην The Sydney Morning Herald είπε πως άκουγε τις σφαίρες να σφυρίζουν γύρω της και ήξερε ότι έχει μόλις 30 δευτερόλεπτα για να τρέξει να σωθεί από τη στιγμή που θα άκουγε τον ήχο. Η ίδια δήλωσε πως τώρα πλέον καταλαβαίνει τι συμβαίνει στη χώρα.

Σε κάποιες από τις σκηνές που βγήκαν στη δημοσιότητα οι συμμετέχοντες καλούνται από τους παραγωγούς να παραμείνουν καλυμμένοι αφού οι μαχητές του Ισλαμικού Στρατού τους έχουν εντοπίσει και κινδυνεύουν.

Σχετικές ειδήσεις