Σοκ από τις μαρτυρίες θυμάτων για τη γυναίκα που κινούσε τα νήματα κυκλώματος παιδόφιλων

Newsroom Newsroom

Σοκ από τις μαρτυρίες θυμάτων για τη γυναίκα που κινούσε τα νήματα κυκλώματος παιδόφιλων

Ένοχη κρίθηκε από δικαστήριο του Λονδίνου, η 34χρονη Μαρί Μπλακ από τη Νορβηγία κατηγορούμενη για την οργάνωση κυκλώματος παιδοφιλίας το οποίο δρούσε επί μια τουλάχιστον δεκαετία.

Δέκα ακόμη άτομα υπεράνω πάσης υποψίας (μεταξύ των οποίων 6 γυναίκες) δικάστηκαν για τη σεξουαλική κακοποίηση 5 παιδιών. Η Μπλακ κρίθηκε ένοχη για τις κατηγορίες του βιασμού και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Μαζί της καταδικάστηκαν ο 53χρονος Μάικλ Ρότζερς για 14 περιπτώσεις βίαιης συμπεριφοράς και βιασμών ανηλίκων. Αντίστοιχα καταδικάστηκε ο 43χρονος Τζέισον Ανταμς για 13 υποθέσεις.
Σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή η Μπλακ ήταν ο ενορχηστρωτής του κυκλώματος που χρησιμοποιούσε παιδιά ως σεξουαλικά παιχνίδια για τις ορέξεις των συμμετεχόντων. Το κύκλωμα το οποίο διηύθυνε εξανάγκαζε τα παδιά να κάνουν σεξ μεταξύ τους, ενώ οι ενήλικοι έπαιζαν στα χαρτιά ποιος θα έχει την ευκαιρία να βιάσει το επόμενο παιδί.
Σε κάποιες περιπτώσεις οι δράστες ανάγκαζαν τα παιδιά να υπομένουν βασανιστήρια όπως το να τοποθετούνται παιχνίδια στα γεννητικά τους όργανα. Όλα τα παιδιά που εξαναγκάστηκαν σε αυτές τις πράξεις είπαν ότι αυτό ήταν η καθημερινότητά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved