ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στην Αγία Πετρούπολη: Γιαγιά – δολοφόνος αποκεφάλιζε και διαμέλιζε τα θύματά της (video)

Τρόμος στην Αγία Πετρούπολη: Γιαγιά – δολοφόνος αποκεφάλιζε και διαμέλιζε τα θύματά της (video)

Την ονομάζουν «γιαγιά – αντεροβγάλτη» και όχι αδίκως. Η ρωσίδα συνταξιούχος ευθύνεται για τουλάχιστον δέκα βασανιστικούς θανάτους, σε διάστημα είκοσι χρόνων.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, η 68χρονη Ταμάρα Σαμσόνοβα αποκεφάλιζε και διαμέλιζε τα θύματά της. Κι έπειτα, πετούσε τις σακούλες με τα μέλη τους σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η πρώην υπάλληλος ξενοδοχείου κρατούσε δε, όλες τις μακάβριες λεπτομέρειες των ειδεχθών πράξεών της σε ημερολόγια που έγραφε στα ρωσικά, τα αγγλικά και τα γερμανικά.

Συνελήφθη αυτήν την εβδομάδα αφού κάμερα ασφαλείας την κατέγραψε να κουβαλά σε μαύρες πλαστικές τσάντες τα μέλη μίας ηλικιωμένης γυναίκας.

Η ακέφαλη σορός της 79χρονης Βαλεντίνα Ουλάνοβα εντοπίστηκε σε περιοχή της Αγίας Πετρούπολης, οδηγώντας την αστυνομία στα ίχνη της Σαμόνοβα, η οποία και συνελήφθη.

Η ρωσική αστυνομία έχει ανοίξει όλες τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις των τελευταίων ετών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως η διαβολική συνταξιούχος κρύβεται πίσω από τα εγκλήματα.

giagia

«Βρέθηκε ημερολόγιο όπου η γυναίκα περιγράφει τις δολοφονίες που έκανε εδώ και δέκα χρόνια. Τώρα, η αστυνομία ανοίγει τους φακέλους των άλυτων υποθέσεων της τελευταίας εικοσαετίας», δήλωσε αστυνομική πηγή.

Σχετικές ειδήσεις