ΚΟΣΜΟΣ

Ζει ο Tζέρικο; Φαίνεται πως ναι και μάλιστα κόβει βόλτες με μια λιονταρίνα

Ζει ο Tζέρικο; Φαίνεται πως ναι και μάλιστα κόβει βόλτες με μια λιονταρίνα

Από ό,τι φαίνεται ο Τζέρικο το λιοντάρι που έμεινε να φυλάει τα μικρά του Σεσίλ ζει και βασιλεύει. Χθες, (1/8) το The Zimbabwe Conservation Task Force (ZCTF) ανακοίνωσε στο Facebook ότι ο αδερφός του Σεσίλ πυροβολήθηκε.

Με τη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα του Σεσίλ η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου. Φαίνεται όμως πως βιαστήκαμε να θρηνήσουμε διότι ο Brent Stapelkamp ο άνθρωπος που έχει φορέσει τα κολλάρα παρακολούθησης στα λιοντάρια του Εθνικού Πάρκου δήλωσε πως ο Τζέρικο είναι μια χαρά και από ότι φαίνεται κινείται όλη μέρα.

'Ενας άλλος ερευνητής αφότου ξέσπασε ο χαμός με τον υποτιθέμενο θάνατο του Τζέρικο είπε πως τον είδε μια μια λέαινα και ότι προφανώς ζευγαρώνει.

Ο Stapelkamp δήλωσε ότι θα επανέλθει με νεότερες πληροφορίες σήμερα, οπότε θα δει τις κινήσεις του Τζέρικο και θα ενημερώσει τους ανά τον κόσμο ανησυχούντες. Ο ίδιος δήλωσε ότι το ZCTF δε θεωρείται αξιόπιστη πηγή, κάτι που επιβεβαίωσε ένας ακόμη ερευνητής στην περιοχή ο Stephen Long.

Ο Σεσίλ το αγαπημένο λιοντάρι των τουριστών στη Ζιμπάμπουε, σκοτώθηκε από τον Γουόλτερ Πάλμερ, έναν οδοντίατρο από τη Μινεσότα, ο οποίο πλήρωσε 50.000 δολάρια για να κυνηγήσει το λιοντάρι. Παρανόμως φυσικά.
Μετά τη διεθνή κατακραυγή ο οδοντίατρος έκλεισε το ιατρείο του και προς το παρόν κρύβεται, αφενός γιατί τον αναζητούν οι Αρχές της Ζιμπάμπουε, αφετέρου γιατί έχει γίνει στόχος τόσο στα social media όσο και στην πραγματική ζωή από εξαγριωμένους φιλόζωους και ακτιβιστές.

Σχετικές ειδήσεις