ΚΟΣΜΟΣ

Οι διακοπές Σαρκοζί – Μπρούνι στην Κορσική και γιατί ο πρώην πρόεδρος «χτίζει» κορμί (photos)

Οι διακοπές Σαρκοζί – Μπρούνι στην Κορσική και γιατί ο πρώην πρόεδρος «χτίζει» κορμί (photos)

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, η θητεία στη γαλλική προεδρία του 2017 περνά από την καλή φυσική κατάσταση. Γι’αυτό και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας έχει βαλθεί να... «χτίσει» κορμί.

Το Paris Match δημοσιεύει στιγμιότυπα καλοκαιρινού έρωτα σε παραλία της Κορσικής με πρωταγωνιστές τον Νικολά Σαρκοζί και το πρώην τοπ μόντελ, Κάρλα Μπρούνι.

Sarkozy 2

Όπως αναφέρεται στο άρθρο που συνοδεύει τις φωτογραφίες, «ο 60χρονος πολιτικός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη εν όψει της σκληρής μάχης της προεδρικής υποψηφιότητας για τις εκλογές του 2017».

Πολλοί εκτιμούν πως κυριότερος και πιο επικίνδυνος αντίπαλός του για το χρίσμα των Συντηρητικών θα είναι ο Γάλλος πρώην πρωθυπουργός, Αλάν Ζιπέ.

Όπως παραδέχεται άνθρωπος του περιβάλλοντος Σαρκοζί, ο πρώην πρόεδρος θεωρεί πως η νίκη θα κριθεί μερικώς και από τη φυσική κατάσταση: «Ο Σαρκοζί μας λέει εμμονικά πως ο Ζιπέ είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερος από εκείνον και πως αυτό θα λειτουργήσει υπέρ του την κρίσιμη στιγμή». Δεδομένου αυτού και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες του θέρους, ο Σαρκοζί ακολουθεί ένα εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει καθημερινά 50 χιλιόμετρα με το ποδήλατο.

Sarkozy 3

Πάντως, η αριστερή Liberation έχει σκωπτική διάθεση απέναντι στον πρώην πρόεδρο, λέγοντας πως «είναι προφανής η αγωνία του να το παίξει ‘’μοντέρνος σούπερμαν’’» και προσθέτοντας πως «ρουφάει την κοιλιά του».

Σε ακόμη πιο περιπαικτικό ύφος δε, σημειώνει πως: «Το ότι έχει σηκώσει το μαγιό μέχρι τα αυτιά σε στυλ Ζακ Σιράκ είναι σχεδόν αντιαισθητικό. Αλλά τουλάχιστον του επιτρέπει να κρύψει τα ‘’παχάκια της ευμάρειας’’ και να φαίνεται τολμηρός μπροστά στη σύζυγό του».

Σχετικές ειδήσεις