ΚΟΣΜΟΣ

Αυτές είναι οι σεξουαλικές προτιμήσεις των χρηστών του Ashley Madison

Αυτές είναι οι σεξουαλικές προτιμήσεις των χρηστών του Ashley Madison

Εκατομμύρια χρήστες του site για αναζήτηση εξωσυζυγικών περιπετειών, του Ashley Madison, δεν ξέρουν που να κρυφτούν, μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων τους στο dark web. Οι χάκερς που δημοσιοποίησαν τα στοιχεία φυσικά δεν είχαν στο μυαλό τους ότι τα ΜΜΕ θα πάρουν τα στοιχεία για να αναλύσουν τις σεξουαλικές εξωσυζυγικές προτιμήσεις.

Τα στοιχεία εκτός από ονόματα, διευθύνσεις και τηλεφωνικούς αριθμούς περιλαμβάνουν φυσικά και το τι ζητάνε από την ερωτική σύντροφο που ψάχνουν.

Το εκτεταμένο μενού προτιμήσεων περιλαμβάνει από φαντασιώσεις τύπου 50 Αποχρώσεις του Γκρι, δέσιμο ματιών, μικρές διαστροφές (όπως το εννοεί ο καθένας), πειραματισμός με σεξουαλικά βοηθήματα, αλλά και ταντρικό σεξ.
Εννοείται πως το bondage είναι αρκετά ψηλά στη λίστα, όπως και το παίξιμο ρόλων και τα φετίχ. Πάντως, υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν ρομάντζο και αγκαλιές και χουχούλιασμα.

Υπάρχει και εκτεταμένη λίστα με τις προτιμήσεις σχετικά με τον σωματότυπο, τα τατουάζ και τα piercing. Για να μην ξεχνιόμαστε πολύ σημαντική είναι η ύπαρξη ερωτικής φωλιάς.

Πολύ σημαντικά και φυσικά τικαρισμένα από τους περισσότερους χρήστες είναι η προσωπική υγιεινή και η διακριτικότητα. Ειδικά το τελευταίο ακούγεται τόσο ειρωνικό αν σκεφτεί κανείς τι συνέβη.

Υπενθυμίζουμε πως το site δέχθηκε την επίθεση των χάκερς οι οποίοι απαίτησαν να πάψει να λειτουργεί ειδάλλως προειδοποίησαν ότι θα βγάλουν όλα τα κλεμένα αρχεία στη φόρα. Η εταιρεία κώφευσε και τα αρχεία βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε κοινή θέα.

Σχετικές ειδήσεις