ΚΟΣΜΟΣ

Είπε σε 14χρονη ότι είναι θεραπευτής και την παρέσυρε μέσω Διαδικτύου

Είπε σε 14χρονη ότι είναι θεραπευτής και την παρέσυρε μέσω Διαδικτύου

Μια 14χρονη με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα έπεσε θύμα επιτήδειου ο οποίος της παρουσιάστηκε ως θεραπευτής. Ο Ντουέιν Τέιλορ έπιασε την κουβέντα στην 14χρονη που έπασχε από νευρική ανορεξία και γνωρίζοντας την ηλικία της από την αρχή, προσπάθησε να της τονώσει το ηθικό λέγοντάς της πόσο όμορφη είναι.

Μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων στο facebook την έπεισε να φτιάξει έναν λογαριασμό στο skype για να συνομιλούν έχοντας εικόνα. Καθώς προχωρούσε η "συμβουλευτική" συνομιλία τους άρχισε σιγά σιγά να την προσεγγίζει ερωτικά.

Δε χρειάστηκε πολύ για να την πείσει να γδυθεί μπροστά του καθώς εκείνος αυτοϊκανοποιούνταν. Η υπόθεση δεν θα είχε αποκαλυφθεί πιθανόν ποτέ αν η μητέρα της ανήλικης δεν είχε βρει τα μηνύματα.

Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και ο δράστης παραπέμφηκε. Η υπεράσπισή του υποστήριξε ότι είχε όντως πρόθεση να τη βοηθήσει αλλά όταν ανακάλυψε ότι είναι ανήλικη σταμάτησε να έχει επαφές μαζί της. Σύμφωνα με την υπεράσπιση η 14χρονη ήταν εκείνη που τον κάλεσε ενώ αυτό αυτοϊκανοποιούνταν βλέποντας πορνό στο ιντερνετ.

Σχετικές ειδήσεις