ΚΟΣΜΟΣ

«Πληρώνω όσο όσο για μία με γαλάζια μάτια και λευκό δέρμα»: Σοκ από το βιβλίο μιας σκλάβας του σεξ

«Πληρώνω όσο όσο για μία με γαλάζια μάτια και λευκό δέρμα»: Σοκ από το βιβλίο μιας σκλάβας του σεξ

Απήχθη από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι τη βασάνισαν, την κακοποίησαν σεξουαλικά κατ’επανάληψη, την κρατούσαν αλυσοδεμένη μέσα στη ζέστη και της έδιναν μολυσμένο νερό να πιει.

Η 18χρονη Τζινάν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των βασανιστών της, τρεις μήνες μετά την απαγωγή της από το χωριό της στο Βόρειο Ιράκ. Τώρα, γράφει βιβλίο, περιγράφοντας τη φρίκη που έζησε στα χέρια τους.

Όπως διηγείται, οι ακραίοι Σουνίτες, συχνά υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιούσαν τις εμφανίσιμες κοπέλες της θρησκευτικής μειονότητας των Γιαζίντι ως σκλάβες του σεξ.

Διάλεγαν σα σφαχτάρια τις κοπέλες για τις νοσηρές ορέξεις τους. Δε δίσταζαν ακόμη και να τις πουλήσουν σε σκλαβοπάζαρα που έστηναν για τους πλούσιους πελάτες από τις χώρες του Κόλπου.

Μετά την απαγωγή της, την περιέφεραν σε πολλές περιοχές, προτού την πουλήσουν τελικά σε δύο άνδρες, έναν πρώην αστυνομικό κι ένας ιμάμη, στο προπύργιο των τζιχαντιστών, τη Μοσούλη.

«Μας βασάνιζαν, προσπαθούσαν να μας προσηλυτίσουν. Κι όταν αρνιόμασταν, μας κακοποιούσαν. Απειλούσαν να μας βασανίσουν με ηλεκτρισμό», λέει η ίδια και θυμάται μία μέρα, σε μία τεράστια αίθουσα με ψηλές κολόνες, όπου είχαν συγκεντρώσει δεκάδες κοπέλες για να διαλέξουν: «Οι τζιχαντιστές κυκλοφορούσαν μεταξύ μας, γελούσαν δυνατά, μας έπιαναν σε άσεμνα σημεία. Ένας παραπονέθηκε πως μία κοπέλα είχε μεγάλο στήθος και πως ήθελε μία Γιαζίντι με μπλε μάτια και λευκό δέρμα και πως πλήρωνε όσο όσο γι’αυτήν».

Όπως λέει, σ’αυτά τα «σκλαβοπάζαρα του σεξ» είδε άνδρες από το Ιράκ και της Συρία αλλά και Δυτικούς.

Μακρά είναι η λίστα των αγριοτήτων που έχει διαπράξει το Ισλαμικό Κράτος σε βάρος της κουρδικής, θρησκευτικής μειονότητας των Γιαζίντι που εδώ και καιρό τελεί υπό διωγμό.

Σχετικές ειδήσεις