ΚΟΣΜΟΣ

Δεν άντεξε η 22χρονη και αυτοκτόνησε 6 μήνες μετά το βιασμό της

Δεν άντεξε η 22χρονη και αυτοκτόνησε 6 μήνες μετά το βιασμό της

Συγκλονίζει τη βρετανική κοινή γνώμη η ιστορία της 22χρονης Hannah Stubbs, η οποία αυτοκτόνησε έξι μήνες μετά το βιασμό της από έναν συμφοιτητή της.

Η νεαρή κοπέλα είχε πέσει σε κατάθλιψη έπειτα από την σεξουαλική της κακοποίηση από έναν νεαρό συμφοιτητή της, όπως η ίδια ισχυριζόταν.

Το πτώμα της βρέθηκε στο εξοχικό της, ενώ ο παππούς της, Peter Stubbs καταδίκασε το Πανεπιστήμιο Keele στο Staffordshire για ανεπαρκή στήριξη.

Ο κ. Subbs δήλωσε πως αποφάσισε να φέρει στη δημοσιότητα την υπόθεση προκειμένου να αποφευχθούν άλλα παρόμοια περιστατικά.

Όπως αναφέρει η Daily Mail μετά τον βιασμό της, η 22χρονη χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη και δεν επέστρεψε ποτέ στα μαθήματά της.

Οι αρχές προχώρησαν στην ανάκριση ενός υπόπτου, ωστόσο η υπόθεση του βιασμού παραμένει ανοικτή.

Μιλώντας εκ μέρους των γονιών της, Paul, 51, και Amanda, 48, ανέφερε ότι το πανεπιστήμιο καθυστέρησε από την πλευρά του να διερευνήσει την υπόθεση και να τιμωρήσει τους δράστες.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας ανακοίνωσαν από το Facebook το θάνατο της κόρης τους:

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι η όμορφη κόρη μας Hannah πέθανε σπίτι το απόγευμα του Σαββάτου μετά από μια μακρά περίοδο μάχης με την κατάθλιψη. Θέλαμε να της δώσουμε τον κόσμο, αλλά τώρα ο Θεός της έδωσε τον παράδεισο».

Σχετικές ειδήσεις