Η τρομακτική αιτία των πονοκεφάλων αυτής της γυναίκας θα σας δημιουργήσει εφιάλτες! (video)

Με το στόμα ανοιχτό και την τρίχα κάγκελο έμειναν ακόμα και οι έμπειροι γιατροί νοσοκομείου του Ντάλας, όταν ανακάλυψαν τι «κρυβόταν» πίσω από τις σοβαρές κεφαλαλγίες που ταλαιπωρούσαν μία ασθενή.
Η τρομακτική αιτία των πονοκεφάλων αυτής της γυναίκας θα σας δημιουργήσει εφιάλτες! (video)
1'

Οι πονοκέφαλοι μάλιστα της Yadira Rostro ήταν τόσο έντονοι που επηρέασαν μέχρι και την όρασή της, αναγκάζοντάς την τελικά να αναζητήσει ιατρική βοήθεια μετά από εννιά μήνες και ενώ η κατάστασή της επιδεινωνόταν μέρα με τη μέρα.

Έντρομοι οι γιατροί ήρθαν αντιμέτωποι με μια ανατριχιαστική ανακάλυψη.
Στον εγκέφαλο της άτυχης γυναίκας είχαν βρει… στέγη για να αναπτυχθούν προνύμφες «ταινίας» (παράσιτο γνωστό και ως tapeworm)!

tapeworm1

Πιστεύεται ότι το παράσιτο, το οποίο πήρε το όνομά του από την «ικανότητά» του να αναπτύσσεται σαν κορδέλα για αρκετά μέτρα, εισέβαλε στον οργανισμό της 31χρονης από μολυσμένο φαγητό, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στο Μεξικό πριν από δύο χρόνια.

Μέσω του αίματος, δε, βρήκε το δρόμο του προς τον εγκέφαλό της, όπου το φιλόξενο εκεί περιβάλλον το βοήθησε να αναπαραχθεί…

Οι χειρουργοί της κλινικής Methodist Dallas κατάφεραν πάντως να απομακρύνουν τις προνύμφες, ενώ με την άδεια της ασθενούς έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από τη λεπτή επέμβαση.

«Έμοιαζαν με αυγά, αλλά είχαν σάκο, μέσα στον οποίο βρισκόταν μια μικρή ταινία», ανέφερε ο νευροχειρουργός Richard Meyrat.

tapeworm2

Η Yadira, μετά το επιτυχημένο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή