ΚΟΣΜΟΣ

Μαρόκο: Πέντε μήνες φυλακή σε νεαρό που παρίστανε τη… γυναίκα του βασιλιά!

Μαρόκο: Πέντε μήνες φυλακή σε νεαρό που παρίστανε τη… γυναίκα του βασιλιά!

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών σε έναν άνδρα ο οποίος υποδυόταν τη… σύζυγό του βασιλιά Μοχάμεντ Στ΄, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με έναν πυγμάχο, επέβαλε δικαστήριο του Μαρόκου!

Το δικαστήριο «καταδίκασε σε φυλάκιση 5 ετών τον κατηγορούμενο που έχει το χάρισμα να μιμείται διάφορες φωνές και να ξεγελά πολλούς ανθρώπους παριστάνοντας διάφορους αξιωματούχους, υποσχόμενος ότι θα στηρίξει τους συνομιλητές του», έγραψε η ανεξάρτητη εφημερίδα Αχμπάρ αλ Γιαούμ.

Ο νεαρός Μαροκινός συνελήφθη την Παρασκευή και δικάστηκε τη Δευτέρα (26/10).

Την Παρασκευή η Γενική Διεύθυνση Εθνικής Ασφάλειας είχε ανακοινώσει ότι «ένας ύποπτος παρίστανε την πριγκίπισσα Σάλμα μιμούμενος τη φωνή της, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Μαροκινό πυγμάχο και παγκόσμιο πρωταθλητή Μοχάμεντ Ραμπίι, τον οποίο αποπειράθηκε να εξαπατήσει».

Ο Ραμπίι, ο οποίος στις 15 Οκτωβρίου στην Ντόχα αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία των 69 κιλών, είχε δηλώσει στην τηλεόραση ότι τον συνεχάρη τηλεφωνικά η πριγκίπισσα.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός, που έχει καταδικαστεί και στο παρελθόν για απάτες, ομολόγησε τις πράξεις του.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μια παρόμοια υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2014 στο Τετουάν, όταν ένας Μαροκινός καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών επειδή παρίστανε τον βασιλιά Μοχάμεντ Στ΄.