ΚΟΣΜΟΣ

Προσομοιωτής δείχνει πώς έζησαν την 11η Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι στους Δίδυμους Πύργους (video)

Προσομοιωτής δείχνει πώς έζησαν την 11η Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι στους Δίδυμους Πύργους (video)

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι θα κυκλοφορήσει άμεσα προσομοιωτής που θα δείχνει πώς έζησαν την 11η Σεπτεμβρίου όσοι βρίσκονταν μέσα στους Δίδυμους Πύργους τη στιγμή της επίθεσης...

Η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου άλλαξε τον ρου της ιστορίας και στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν 3.000 ανθρώπους. Δεκατέσσερα χρόνια έχουν περάσει από εκείνη τη δραματική στιγμή, ωστόσο οι μνήμες όσων το έζησαν από κοντά είναι ακόμα νωπές.

Τώρα, έρχεται η στιγμή που κάποιοι... θέλουν να πλουτίσουν από την επίθεση που συγκλόνισε τον κόσμο και δημιουργούν ένα προσομοιωτή, με τον οποίο θα μπορούν όλοι να «ζήσουν» τις δραματικές στιγμές της επίθεσης λεπτό προς λεπτό.

Με τίτλο «8:46», την ακριβή ώρα που το πρώτο αεροπλάνο έπεσε στο βόρειο πύργο την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, όταν έχασαν τη ζωή τους σχεδόν 3.000 άνθρωποι, το σοκαριστικό «παιχνίδι» έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στα social media.

Σε αυτό, ο «χρήστης» παίζει έναν υπάλληλο γραφείου, παγιδευμένο στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, και καλείται να πάρει αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις του, προκειμένου να επιβιώσει.

Σχετικές ειδήσεις