ΚΟΣΜΟΣ

Δύο μόνο πρόσωπα ελέγχουν τὶς τύχες Ευρωπαίων και Αμερικανών

Δύο μόνο πρόσωπα ελέγχουν τὶς τύχες Ευρωπαίων και Αμερικανών

Τι ...«τζόκερ» κι αυτό για την ανθρωπότητα; Τα πορτοφόλια και οι τύχες 500.000.000 ανθρώπων, των Αμερικανών και των Ευρωπαίων δηλαδή, βρίσκονται στα χέρια δύο ΜΟΝΟΝ ανθρώπων, που εντελώς ...«συμπτωματικά» δεν είναι ούτε πολύ ...Αμερικάνοι αλλά ούτε και πολύ ...Ευρωπαίοι!!! Παιδιά μεταναστών που η ...«καθαρή τύχη» τους ανέβασε στην κορυφή της εξουσίας...

Ο ένας από τους δύο αποφασίζει για τις συντάξεις των Ελλήνων, ώστε οι τοκογλύφοι να πάρουν πίσω τα λεφτά (τους ή τα λεφτά μας;;;) και τους τόκους...

Φρεγάτες του Κόχραν, Υποβρύχια του Άκη, το C4I του Σημίτη, οι ολυμπιακοί του Λαλιώτη...
Η κομπίνα πάντα η ίδια.

Παίρνουν εικονικά δάνεια, στο όνομά μας φυσικά, για εικονικές δαπάνες και αλυσοδένουν τους Έλληνες για 200 χρόνια στα κάτεργα των τοκογλύφων.

Οι πράκτορες των τοκογλύφων στην Βουλή, που υπογράφουν στο όνομά μας τα εικονικά δάνεια, παίρνουν τις μίζες τους, βάζουν στην Βουλή τους απογόνους τους και τους συνεργούς τους, για να μην μαθευτεί ποτέ η αλήθεια, και υποχρεώνουν με νόμους τις επόμενες γενεές να τους τιμούν με ...ανδριάντες, με ονοματοδοσίες οδών και με καταθέσεις στεφάνων.
Κάποιοι νομίζουν ότι αυτές οι γραφικότητες που αποδεικνύουν τον έλεγχο του συστήματος στα πλήθη είναι καθήκον τους και μάλιστα πατριωτικό.

Συγχέουν την πατρίδα, που είναι ο λαός, με το σύστημα εξουσίας, που εκτελεί χρέη τοποτηρητή των συμφερόντων των ξένων αφεντικών.

Πηγή filonoi.gr