ΚΟΣΜΟΣ

Σελίδα στο Facebook απέκτησε ο Μπαράκ Ομπάμα

Σελίδα στο Facebook απέκτησε ο Μπαράκ Ομπάμα

Την καλή σχέση του με τον κόσμο των μέσω κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώνει ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος απέκτησε τη δική του σελίδαστο Facebook.

Η σελίδα έγινε αμέσως viral, καθώς μέσα σε διάστημα 2 ωρών είχε περισσότερους από 62.000 χρήστες του Facebook να της κάνουν like και είναι βέβαιο ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ο αριθμός των likes θα πλησιάσει τις επιδόσεις που έχουν οι αστέρες της showbiz.

Ο «πατέρας, σύζυγος και 44ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», όπως αναφέρει στις πληροφορίες, θέλει να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη σελίδα προκειμένου να συζητά με τους χρήστες του Facebook για θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των Αμερικανών, όπως και να μοιράζεται τις δικές του απόψεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Ομπάμα έβαλε μία αρκετά προσωπική φωτογραφία του στην πλώρη ενός πλοίου, ενώ το πρώτο video που δημοσίευσε ήταν μία βόλτα στους κήπους του Λευκού Οίκου, κάτι που, σύμφωνα με τον ίδιο, αποτελεί μία καθημερινή συνήθεια του πριν το δείπνο.

Σημειωτέον πως η συγκεκριμένη σελίδα δεν σχετίζεται με την επίσημη σελίδα του Λευκού Οίκου.

Σχετικές ειδήσεις