ΚΟΣΜΟΣ

Πολύ σκληρές εικόνες: Τζιχαντιστές κόβουν παραδειγματικά το χέρι κλέφτη (video+photos)

Πολύ σκληρές εικόνες: Τζιχαντιστές κόβουν παραδειγματικά το χέρι κλέφτη (video+photos)

Αποτροπιασμό εγείρει ένα ακόμη βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, επιβεβαιώνοντας - με έναν ακόμη κρίκο στη φρικιαστική αλυσίδα των απάνθρωπων πράξεών τους – πως οι θηριωδίες τους ξεπερνούν την πιο νοσηρή ανθρώπινη φαντασία.

Σε αυτό ένας άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή, ακρωτηριάζεται παραδειγματικά παρουσία δεκάδων ανθρώπων…

Αρχικά ένας τζιχαντιστής μιλά στο συγκεντρωμένο πλήθος (ανάμεσα στο οποίο και παιδιά), ενώ λίγο αργότερα φανατικοί ισλαμιστές τοποθετούν το θύμα μπροστά σε ένα τραπέζι με μπλε τραπεζομάντηλο που έχει στηθεί στη μέση του δρόμου. Πάνω του βρίσκονται ένα μαχαίρι, σκοινί και εξοπλισμός ακονισμού, ενώ έχει προβλεφθεί ένας ειδικός χώρος για να τοποθετηθεί το χέρι του «κλέφτη».

tzixantistes xeri

Η «προετοιμασία» μάλιστα του κατηγορουμένου είναι διεξοδική και ψυχοφθόρα, αφού έχει αντιληφθεί τι τον περιμένει. Την ίδια ώρα, ο σκηνοθέτης του βίντεο φροντίζει να δείξει πλάνα από διαφορετικές γωνίες.

tzixantistes xeri3

Δευτερόλεπτα αργότερα, το χέρι του άτυχου άνδρα εμφανίζεται τυλιγμένο με επιδέσμους καθώς τον επιβιβάζουν σε ένα ασθενοφόρο.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με τον τίτλο: «Υφίστανται ακρωτηριασμό σε ανταμοιβή γι' αυτά που έκαναν». Πιθανολογείται πως γυρίστηκε στην πόλη Χόμς στην Δυτική Συρία.

Σχετικές ειδήσεις