ΚΟΣΜΟΣ

Καταδικάστηκε η γυναίκα που έκανε σεξ παριστάνοντας τον άνδρα με ψεύτικο...

Καταδικάστηκε η γυναίκα που έκανε σεξ παριστάνοντας τον άνδρα με ψεύτικο...

Πίσω από της φυλακής τα σίδερα, για εξαπάτηση… θηλυκού, θα περάσει τα επόμενα οκτώ χρόνια της ζωής της μία Βρετανίδα η οποία έκανε σεξ με μια φίλη της παριστάνοντας τον… άνδρα!

Η 25χρονη Gayle Newland, εδώ και δύο χρόνια, μεταμφιεζόταν σε αρσενικό, όχι μόνο αλλοιώνοντας τα θηλυκά χαρακτηριστικά της, αλλά… προσαρμόζοντας πάνω της όλα τα απαραίτητα… έξτρα όπως ψεύτικο πέος για να την ικανοποιεί σεξουαλικά!

pseutiko peos copy

Η Newland, η οποία έκλεινε τα μάτια της συντρόφου της με μαντήλι, κρίθηκε ένοχη για τρεις κατηγορίες, ανάμεσά τους και αυτή της σεξουαλικής επίθεσης. Κάτι πάντως που αρνήθηκε κατηγορηματικά, ισχυριζόμενη ότι η φίλη της είχε απόλυτη επίγνωση του «παιχνιδιού ρόλων» που «έπαιζαν» στο κρεβάτι.

Δυστυχώς γι΄ αυτήν δεν έπεισε τους ενόρκους του Δικαστηρίου του Τσέστερ…

Αξίζει να σημειωθεί πως η Newland γνώρισε το 25χρονο θύμα της (το όνομά του δεν δημοσιεύτηκε για νομικούς λόγους), με το οποίο είχαν τα ίδια ενδιαφέροντα, αλλά και γεννηθεί την ίδια μέρα, μέσω ίντερνετ, ως Kye Fortune. Ισχυρίστηκε ότι ντρεπόταν για το σώμα «του», καθώς είχε χάσει πολλή μυϊκή μάζα, μετά από μία σοβαρή επέμβαση που έκανε στον εγκέφαλο. Αυτός ήταν και ο λόγος που της ζητούσε να κλείνει τα μάτια σε κάθε ραντεβού τους.

Σε ένα από αυτά ωστόσο, η περιέργεια «έφαγε» το θύμα και αντίκρισε κατάματα τον εφιάλτη! Η Newland είχε μαζέψει τα μαλλιά της κάτω από ένα καπέλο, είχε βάλει έναν επίδεσμο στο στήθος, αλλά και προσθετικό πέος στα γεννητικά της όργανα.

«Κάθε φορά που "τον" συναντούσα φορούσα το μαντήλι πάνω από τα μάτια μου. Ήθελα απελπισμένα να αγαπηθώ. Το ξέρω, είναι αξιολύπητο, αλλά το χρειαζόμουν όσο τίποτα», εξομολογήθηκε η άτυχη γυναίκα, εξηγώντας ότι κατήγγειλε την Newland προκειμένου να μην εξαπατήσει και άλλες απελπισμένες…

Σχετικές ειδήσεις