ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Γαλλία: ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ σε «κόκκινο» συναγερμό για τζιχαντιστικούς πυρήνες

Επίθεση Γαλλία: ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ σε «κόκκινο» συναγερμό για τζιχαντιστικούς πυρήνες

Σε διαρκή επικοινωνία με τις Αρχές της Γαλλίας βρίσκονται ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ ανταλάσσοντας πληροφορίες μετά το λουτρό αίματος στο Παρίσι. Όπως αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το Έθνος, τουλάχιστον 5 άτομα βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών και πληροφορίες για τις κινήσεις τους έχουν σταλεί στη Γαλλία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ Ν. ΚΟΣΜΟ

Αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν αναλάβει την παρακολούθηση ατόμων που πιθανόν εμπλέκονται σε τζιχαντιστικούς πυρήνες και ίσως αποτελούν κίνδυνο για την χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Εθνους, το υπουργείο έχει καταρτίσει εδώ και καιρό λίστες με άτομα κάποια εκ των οποίων παρακολουθούνται πλέον στενότατα προκειμένου να αποφευγχθούν εκπλήξεις.

Εννοείται ότι οι δύο υπηρεσίες βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και έχουν εκδώσει σχετικά πληροφοριακά δελτία προκειμένου να εντοπίζονται άτομα που πιθανότατα να συνδέονται με το Χαλιφάτο και να έχουν βρει καταφύγιο στη χώρα μας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι Αρχές παρακολουθούν στενά ένα θρησκευτικό χώρο στην Καλλιθέα καθώς και ένα κατάστημα στο Νέο Κόσμο αφού είναι πιθανώς σημεία συγκέντρωσης για ακραία στοιχεία.

Σχετικές ειδήσεις