ΚΟΣΜΟΣ

Η καμικάζι της Σεν Ντενί γυμνή στην μπανιέρα – Τα τελευταία λόγια της (photos&video)

Η καμικάζι της Σεν Ντενί γυμνή στην μπανιέρα – Τα τελευταία λόγια της (photos&video)

«Party animal» με πολλούς ερωτικούς συντρόφους στο ενεργητικό της φαίνεται ότι ήταν η πρώτη γυναίκα καμικάζι που ανατινάχθηκε σε ευρωπαϊκό έδαφος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Η 26χρονη Hansa Ait Boulachen ανατίναξε τον εαυτό της κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στη συνοικία Σεν Ντενί, σε διαμέρισμα όπου κρυβόταν με τον ξάδερφό της και «εγκέφαλο» των τρομοκρατικών επιθέσεων του Παρισιού.

Ακριβώς μια ημέρα μετά το θάνατό της, η οικογένεια και οι γνωστοί της αποκαλύπτουν σοκαριστικές πλευρές της προσωπικότητάς της. Κάνουν λόγο για μια νεαρή κοπέλα με «κακή φήμη», η οποία ήταν γνωστή για την αγάπη της για το αλκοόλ και τα τσιγάρα παρά για την αφοσίωσή της στο Ισλάμ.

Ο αδελφός της Youssouf Ait Boulachen ανέφερε ότι δεν είχε δείξει μέχρι πρότινος κανένα ενδιαφέρον για τη θρησκεία και δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι, ενώ πριν ένα μήνα άρχισε να φορά μπούργκα.

Μάλιστα, στη δημοσιότητα ήρθαν και φωτογραφίες που ενισχύουν τα λεγόμενα των φίλων της... για τη ζωή της. Η 26χρονη καμικάζι ποζάρει γυμνή... μόνο με ένα κόσμημα μέσα στην μπανιέρα της.

Τα τελευταία λόγια της καμικάζι

Ένα ακόμη ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση της Τετάρτης.
Πρόκειται για έναν μικρό διάλογο που είχε η Ait Boulachen με τους αστυνομικούς που είχαν έρθει να τη συλλάβουν, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην οποία έχασε τη ζωή της.

«Πού είναι ο φίλος σου» ακούγονται να φωνάζουν οι αστυνομικοί στο βίντεο, με τη γυναίκα να απαντά ουρλιάζοντας «δεν είναι φίλος μου».

«Πού είναι» την ξαναρωτούν οι αστυνομικοί χωρίς όμως να προλάβουν να πάρουν απάντηση, αφού εκείνη άρχισε να τους πυροβολεί.