Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο της Σόφιας για εκρηκτικό μηχανισμό

Newsbomb

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 16:00 σήμερα, Τρίτη (01/12/2015) στη Βουλγαρία, όταν αξιωματούχοι του Διεθνούς Αερολιμένα της Σόφιας ανακοίνωσαν ότι είχε εντοπιστεί εκρηκτικός μηχανισμός σε παγιδευμένο όχημα στο πάρκινγκ του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today (RT), αξιωματούχοι του αεροδρομίου ανέφεραν αρχικά ότι εντόπισαν τα εκρηκτικά σε παγιδευμένο φορτηγάκι.

«Ένας εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε μέσα σε φορτηγάκι», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Διεθνούς Αερολιμένα της Σόφιας Ντανιέλα Βέλεβα στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Η ίδια πρόσθεσε ότι κλιμάκιο πυροτεχνουργών της βουλγαρικής αστυνομίας έχει σπεύσει στο σημείο, με σκοπό να εξουδετερώσει τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα εκπρόσωπος του αερολιμένα ανακοίνωσε ότι εν τέλει δεν βρέθηκε κανένας εκρηκτικός μηχανισμός και πως ο έλεγχος στο φορτηγάκι έγινε ως τμήμα μιας τυπικής διαδικασίας ελέγχων.

"Δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής εκρηκτικός μηχανισμός, ο έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη", δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ο διευθυντής του αεροδρομίου της Σόφιας Χρίστο Στεριάνοφ,.

Από το αεροδρόμιο ανακοινώθηκε πως το τέρμιναλ θα παραμείνει κλειστό έως τα μεσάνυχτα και πως όλες οι πτήσεις μεταφέρονται στο Τέρμιναλ 2.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved