Βρήκαν 10.000 ευρώ και τα επέστρεψαν!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι υπεύθυνοι στην υπηρεσία απολεσθέντων αντικειμένων του Ζάλτσμπουργκ της Αυστρίας όταν δύο νεαροί τους παρέδωσαν φάκελο, που...

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι υπεύθυνοι στην υπηρεσία απολεσθέντων αντικειμένων του Ζάλτσμπουργκ της Αυστρίας όταν δύο νεαροί τους παρέδωσαν φάκελο, που είχαν βρει, και ο οποίος είχε μέσα περισσότερα από 10.000 ευρώ!


"Εντυπωσιαστήκαμε κι εμείς οι ίδιοι από το μέγεθος του ποσού," είπε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Κερτ Χίντερεγκερ και συμπλήρωσε ότι "Αυτό δεν συμβαίνει κάθε μέρα."

Οι νεαροί που σύμφωνα με το Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων είναι δύο 15χρονοι μαθητές από το Φέλντκιρχ της δυτικής Αυστρίας είχαν πάει εκδρομή με το σχολείο τους και θα κρατήσουν τα χρήματα σε περίπτωση που ο κάτοχός τους δεν εμφανιστεί μέσα σε έναν χρόνο.

Ακόμα κι αν ο κάτοχός τους μπορέσει να διεκδικήσει τα χρήματα περιγράφοντας τον φάκελο και αναφέροντας το ακριβές ποσό που έχασε, οι μαθητές θα κρατήσουν το 10% των πρώτων 2.000 ευρώ και το 5% του υπόλοιπου ποσού ως επιβράβευση για την πράξη τους.