ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο – σοκ: Μανιακός με χειρουργική μάσκα επιτέθηκε σε 16χρονη με κοπίδι

Βίντεο – σοκ: Μανιακός με χειρουργική μάσκα επιτέθηκε σε 16χρονη με κοπίδι

Σε αναζήτηση ενός μανιακού, όπως χαρακτηρίζεται από τα αμερικανικά Μέσα, ο οποίος επιτέθηκε σε μία 16χρονη μαθήτρια με κοπίδι έξω από το σπίτι της, βρίσκονται οι Αρχές του Κουίνς στη Νέα Υόρκη.

Τη σοκαριστική επίθεση κατέγραψε μάλιστα κάμερα ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με τη New York Post, o άγνωστος δράστης, ο οποίος φορούσε κουκούλα, χειρουργική μάσκα και γάντια, αφού προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο λαιμό και το πρόσωπο της άτυχης κοπέλας, πέταξε στο έδαφος το κοπίδι και απομακρύνθηκε τρέχοντας, αφήνοντάς την αιμόφυρτη.

Παρά τα τραύματά της ωστόσο, η 16χρονη Κινέζα, που βρίσκεται στις ΗΠΑ από τον Αύγουστο συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών, κατάφερε να φτάσει στην πόρτα του σπιτιού της και να ζητήσει τη βοήθεια της θείας της.

Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή της.

Και μπορεί οι έρευνες της αστυνομίας τόσο για τον εντοπισμό του δράστη, όσο και για τα κίνητρά του να συνεχίζονται, ωστόσο οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για πιθανό ρατσιστή. Στο παρελθόν έχουν καταγραφεί εξάλλου ουκ ολίγες επιθέσεις εναντίον Ασιατών στο Κουίνς.

Σχετικές ειδήσεις