ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε γιατί αυτό το σέξι μοντέλο πρέπει να φορά πάντα κορσέ για να παραμείνει… ζωντανό! (vids+phs)

Δείτε γιατί αυτό το σέξι μοντέλο πρέπει να φορά πάντα κορσέ για να παραμείνει… ζωντανό! (vids+phs)

Τον κώδωνα του κινδύνου, εκφράζοντας φόβους ακόμα και για τη ζωή της, έκρουσαν οι γιατροί στην Pixee Fox, μετά την απόφασή της να αφαιρέσει έξι πλευρά, προκειμένου να μοιάσει ακόμα περισσότερο στη Jessica Rabbit!

Το 25χρονο μοντέλο από τη Σουηδία έχει κάνει δεύτερο… κρεβάτι της το χειρουργικό τραπέζι του πλαστικού, καθώς έχει υποβληθεί (μεταξύ άλλων) σε ρινοπλαστική, επεμβάσεις αυξητικής στήθους και γοφών, αλλά και σε ό,τι άλλο θεώρησε απαραίτητο για να αποδείξει πως αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη ότι η γυναίκα των αντρικών ονείρων μπορεί να υπάρξει.

ginaika korses4

Μόνο που με την τελευταία της (ας ελπίσουμε και όχι επιθυμία) επέμβαση κόστους 80.000 λιρών, δεν αφαίρεσε μόνο τα πλευρά της, αλλά και αρκετές πιθανότητες να παραμένει ζωντανή, έστω και με περίμετρο μέσης μόλις περίπου 30 εκατοστών.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τους γιατρούς, το «ζωντανό καρτούν», όπως την αποκαλούν, ή «καλλιτέχνις τροποποίησης του σώματος», (όπως θέλει η ίδια να την αποκαλούν), πρέπει να φορά έναν κορσέ, προκειμένου αυτός να συγκράτα στη θέση τους τα ζωτικά της όργανα, εξασφαλίζοντας πως θα συνεχίσει να αναπνέει!

«Πρέπει να φορά κάτι για να συμπιέζει το σώμα της, να τα κρατά όλα στη θέση τους και να την προστατεύει», ανέφερε ο χειρουργός της, ωστόσο αφού συμπλήρωσε πως: «Αυτός ο κορσές ήταν ειδική παραγγελία μόνο και μόνο γι΄αυτήν», υπογράμμισε πως ναι μεν πρέπει να τον φορά, αλλά όχι 24 ώρες το 24ωρο καθώς τότε «το συκώτι, τα νεφρά και τα άλλα της όργανα δεν θα βρίσκονται επίσης στη σωστή τους θέση»…

Σχετικές ειδήσεις