ΚΟΣΜΟΣ

Αγόρασε ένα ζευγάρι κάλτσες και δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα! (photos)

Αγόρασε ένα ζευγάρι κάλτσες και δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα! (photos)

Έκπληκτος και σοκαρισμένος έμεινε ένας Βρετανός, ανακαλύπτοντας κάτι αναπάντεχο μέσα σε ένα ζευγάρι κάλτσες που αγόρασε από κατάστημα στο Νιούκαστλ.

Και αυτό γιατί ο 25χρονος Shahkiel Akbar βρήκε ένα σημείωμα από έναν Νοτιοκορεάτη, ο οποίος ζητούσε βοήθεια, καθώς έπεφτε θύμα βασανιστηρίων και εκβιασμών σε κινεζική φυλακή!

kaltses4

«Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος. Αισθάνομαι πλέον υπεύθυνος για το δράμα που περνάει και σκέφτηκα ότι πρέπει να το φωνάξω», ανέφερε ο εργαζόμενος σε τηλεφωνικό κέντρο του Fenham, αφού μετέφρασε την κραυγή για βοήθεια του 39χρονου Νοτιοκορεάτη με τη βοήθεια ενός ιδιοκτήτη κινεζικού εστιατορίου.

Και μπορεί η εταιρεία να κάνει λόγο για μία ακόμη φάρσα, σε μια προσπάθεια οι καταγγέλλοντες να κερδίσουν δημοσιότητα (σημειώνεται ότι μία γυναίκα ισχυρίζεται ότι βρήκε επίσης ένα παρόμοιο μήνυμα σε κάλτσες που αγόρασε από κατάστημά της στο Χάντερσφιλντ), ωστόσο ο Akbar ισχυρίζεται ότι το γράμμα είναι πέρα για πέρα αληθινό.

gramma

Ο συντάκτης του, Ding Tingkun κατάγεται από την επαρχία Anhui, ενώ καταδικάστηκε με τρία χρόνια φυλάκιση λόγω δικαστικής πλάνης, καθώς κατηγορήθηκε αδίκως για εκβιασμό και απάτη.

Ισχυρίζεται ότι εξαιτίας βασανιστηρίων τόσο στον ίδιο όσο και στη γυναίκα έχει παραλύσει μόνιμα μέρος του σώματός τους, ενώ δολοφόνησαν και τον πατέρα του.

«Αν βρείτε το γράμμα, παρακαλώ παραδώστε το στα Media ή κάντε το γνωστό στον πρόεδρο Xi Jingping και τον πρωθυπουργό Li Keqiang», καταλήγει ο Νοτιοκορεάτης στο γράμμα του…

Σχετικές ειδήσεις