ΚΟΣΜΟΣ

Μίκαελ Σουμάχερ: Τι κρύβει η γυναίκα του;

Μίκαελ Σουμάχερ: Τι κρύβει η γυναίκα του;

Συνεχίζεται το μυστήριο με την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ, Βίλι Βέμπερ, αποκάλυψε στη Bild ότι η γυναίκα του πρώην Γερμανού πιλότου της F1 του έχει απαγορεύσει να τον επισκέπτεται.

Ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ αποκάλυψε πως η γυναίκα του Σουμάχερ, Κορίνα, δεν του έχει επιτρέψει να τον δει ποτέ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αν όντως η υγεία του πήγαινε καλύτερα, τότε η οικογένειά του θα το είχε ανακοινώσει.

Ο Βέμπερ υποστήριξε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να πάρει την άδεια της Κορίνα για να δει τον Μίκαελ Σουμάχερ και πάντα η απάντηση που παίρνει είναι αρνητική. Ο 74χρονος, πρώην μάνατζερ, τόνισε ότι από αυτή την συνεχιζόμενη άρνηση υποφέρει τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, αφού, όπως ο ίδιος δηλώνει, οι δύο οικογένειες ήταν συνδεδεμένες με στενούς δεσμούς επί 25 χρόνια.

Πρόσφατα, η νέα μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ, διέψευσε δημοσιεύματα γερμανικού περιοδικού που ανέφεραν ότι ο πρώην πιλότος της Formula 1 δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Η Κεμ δήλωσε ότι το δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο Σουμάχερ σηκώθηκε και έκανε λίγα βήματα με την βοήθεια του νοσηλευτικού προσωπικού είναι «ανεύθυνες φήμες».

Σχετικές ειδήσεις