ΚΟΣΜΟΣ

Ψαρονέφρι σε σχήμα… πέους σόκαρε νοικοκυρά! (photos)

Ψαρονέφρι σε σχήμα… πέους σόκαρε νοικοκυρά! (photos)

Να… ολοκληρώσει το «πιάτο» με δύο λαχανικά (πατάτες) ή ντομάτες ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε μια Βρετανίδα μητέρα, μόλις αντιλήφθηκε το σχήμα του χοιρινού φιλέτου που αγόρασε από supermarket του Νορθάμπτον.

Και πώς όχι όταν αυτό παρέπεμπε, χωρίς μάλιστα ιδιαίτερη φαντασία, στην καλύτερη σε σεξουαλικό βοήθημα και στη χειρότερη στον… αρχηγό των ανδρικών γεννητικών οργάνων!

Η 36χρονη Louise Watt πρόσεξε λίγο καλύτερα, μαζί με το σύζυγό της Jack, την «καυτή» αγορά της όταν έφθασε σπίτι, ωστόσο το αρχικό σοκ της, γρήγορα έδωσε τη θέση του στο γέλιο. Δεν δίστασε έτσι να μοιραστεί το «άτακτο» -υποψήφιο για γεύμα της- ψαρονέφρι με όλο το διαδίκτυο.

«Όταν ψωνίζεις με δυο παιδιά ηλικίας έξι και δύο ετών, θες να μπεις απλά στο supermarket και να βγεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρόσεξα μόνο το χρώμα του και την ημερομηνία», υποστήριξε η Βρετανίδα, συμπληρώνοντας: «Όταν ωστόσο το έβγαλα από το ψυγείο αρχικά σοκαρίστηκα και μετά έβαλα τα γέλια».

kreas2

Αφού παραδέχθηκε πάντως ότι ο μεγαλύτερος γιος της την κοίταζε λίγο αμήχανα όταν φωτογράφιζε το ωμό κρέας, αποκάλυψε πως τα σχόλια στο Facebook είναι πολύ απρεπή για να τα αποκαλύψει δημοσίως.

«Με ρωτούσαν αν έμεινα ικανοποιημένη ή αν μπορούσα να γευτώ τη διαφορά!», εξομολογείται κοκκινίζοντας.

Όσο για την κατάληξη του «ακατάλληλου για ανήλικους» χοιρινού;

«Ήταν πολύ νόστιμο και το ευχαριστηθήκαμε με πατάτες και άλλα λαχανικά!», εκμυστηρεύτηκε η Louise, ξεκαθαρίζοντας πως δεν βγήκε με το κίνκι ψαρονέφρι έξω από την κουζίνα της, όπως ήθελαν οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου! Παραδέχθηκε βέβαια πως την επόμενη φορά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική στις αγορές της…

Σχετικές ειδήσεις