ΚΟΣΜΟΣ

Έφηβη με… υπερδυνάμεις έσωσε τον πατέρα της σηκώνοντας φλεγόμενo φορτηγό! (video)

Έφηβη με… υπερδυνάμεις έσωσε τον πατέρα της σηκώνοντας φλεγόμενo φορτηγό! (video)

Δάφνες ήρωα απολαμβάνει από την τοπική κοινωνία της Vienna στη Virginia των ΗΠΑ μία μαθήτρια, η οποία δεν δίστασε να «θυσιάσει» τη ζωή της προκειμένου να σώσει τον πατέρα της.

Η Charlotte Heffelmire δεν το σκέφτηκε στιγμή να βοηθήσει τον πατέρα της, όταν τον είδε να συνθλίβεται από ένα pick-up, το οποίο είχε μάλιστα τυλιχτεί στις φλόγες! Σήκωσε έτσι ξυπόλητη το φορτηγάκι, αντλώντας δύναμη από την ψυχή της που ούτε η ίδια ίσως γνώριζε πως είχε, πριν ανατιναχθεί το ρεζερβουάρ.

«Αισθάνθηκα το κέντρο βάρους να μετατοπίζεται και ξαφνικά απελευθερώθηκα», εκμυστηρεύτηκε ο πατέρα της, Eric.

pateras

Η 19χρονη μαθήτρια μάλιστα δεν… σταμάτησε στη σωτηρία του πατέρα της, αλλά αφού έσβησε με πυροσβεστήρα τις φλόγες, οδήγησε το φορτηγάκι μακριά από τις μπουκάλες προπανίου που φλέρταραν με τις φλόγες στην αυλή του σπιτιού της, το εξωτερικό του οποίου κατέβρεξε με ένα λάστιχο, πριν φθάσουν οι πυροσβέστες!

efivi copy

«Αν δεν μπορώ να προσφέρω στη χώρα μου από κάποια θέση στο στρατό, μπορώ τουλάχιστον να προστατεύω την οικογένειά μου», τόνισε η Charlotte από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου αναρρώνει από τραυματισμό στη μέση και την πλάτη, αλλά και από ελαφρά εγκαύματα στα πόδια...

Σχετικές ειδήσεις