ΚΟΣΜΟΣ

Αθώα η 36χρονη μητέρα για τα πάρτι σεξουαλικών οργίων με μαθητές

Αθώα η 36χρονη μητέρα για τα πάρτι σεξουαλικών οργίων με μαθητές

Μια μητέρα τριών παιδιών στην Αγγλία αθωώθηκε από δικαστήριο ενόρκων για την κατηγορία της σεξουαλικής αποπλάνησης τριών 15χρονων.

Η 36χρονη έπεισε τελικώς το δικαστήριο ότι δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικα αγόρια στη βρετανική επαρχία του Lancashire και απαλλάχθηκε από επτά κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκων στο Preston Crown Court.

Όλα τα αδικήματα είχαν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, λάβει χώρα μεταξύ Δεκεμβρίου 2013 και Μαρτίου 2014, όπου πέραν των σεξουαλικών αδικημάτων, η 36χρονη μητέρα κατηγορούταν ότι επέτρεπε σε νεαρά αγόρια να μαζεύονται σπίτι της για να καπνίσουν κάνναβη και να πιουν αλκοόλ.

Στο απολογητικό της υπόμνημα, η Lea παραδέχθηκε ότι ήταν αλκοολική και ότι ανήλικοι μαθητές συγκεντρώνονταν στο σπίτι της, αλλά ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί του κατηγορητηρίου για σεξουαλική αποπλάνηση των παιδιών αυτών, την «κατέστρεψε ψυχικά».

Η μητέρα απαλλάχθηκε επίσης από την κατηγορία παροχής αμφεταμινών, αλλά κρίθηκε ένοχη γιατί επέτρεπε να χρησιμοποιείται το σπίτι της για το κάπνισμα κάνναβης, κατηγορία για την οποία, θα της ανακοινωθεί ποινή στις 25 Φεβρουαρίου.

Source: DailyStar.co.uk

Σχετικές ειδήσεις