ΚΟΣΜΟΣ

Ήρθε στην Ελλάδα διακοπές και την πούλησαν σαν σκλάβα του σεξ

Ήρθε στην Ελλάδα διακοπές και την πούλησαν σαν σκλάβα του σεξ

Πώς ο καλοκαιρινός έρωτας της 14χρονης Μέγκαν στην Ελλάδα την έκανε «σκλάβα» του σεξ.

Σε ηλικία 14 ετών τότε, η Μέγκαν Στέφενς (ψευδώνυμο) ήρθε στην Ελλάδα διακοπές με τη μητέρα της. Η κοπέλα, όπως αποκαλύπτει στην βρετανική The guardian, γνώρισε έναν άντρα αλβανικής καταγωγής που πριν από 11 χρόνια της άλλαξε για πάντα τη ζωή, καθώς την εκμεταλλεύτηκε και κατέληξε να την εκδίδει σε δεκάδες άντρες καθημερινά.

Γνώρισε έναν Αλβανό που τον έλεγαν Τζακ σε ένα μπαρ.

Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν τεσσάρων ετών. «Ήμουν απελπισμένη για αγάπη», εξομολογείται και γι' αυτό πίεσα πολύ τη μητέρα μου να με αφήσει να μείνω με τον Τζακ. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά, η συμπεριφορά του ήταν τέλεια.

Λίγο καιρό αργότερα, αφού έμεινε μόνη της στην Ελλάδα, άρχισε να της μιλάει για τη μητέρα του που είχε καρκίνο και χρειαζόταν χρήματα. Την έπεισε να μετακομίσουν στην Αθήνα για να εργαστούν σε μία καφετέρια. Η συμπεριφορά του άντρα έγινε ξαφνικά βίαιη και επιθετική. Η καφετέρια φυσικά δεν υπήρχε και έτσι η Μέγκαν βρέθηκε μπλεγμένη σε κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών.

Ο Τζακ την έστειλε να συναντήσει τον άνδρα για μια δική του εξυπηρέτηση. «Με βίασε και παράλληλα το βιντεοσκοπούσε. Δεν είχα δύναμη να αντιδράσω, είχα παγώσει από το σοκ» αναφέρει η ίδια και αποκαλύπτει πως κατέληξε να πηγαίνει με 8 άνδρες την ημέρα, αλλά δεν αντιδρούσε γιατί αγαπούσε πολύ τον Τζακ.

Η κοπέλα δήλωσε ότι θυμάται ότι το διάστημα που την εξέδιδε στην Ιταλία την ανάγκασε να πάει με 110 άνδρες σε ένα βράδυ σε συνευρέσεις των 2 λεπτών.

Λίγο καιρό αργότερα είπε ότι ήταν εξαντλημένη και υπέφερε από μολύνσεις. Προσβλήθηκε από σύφιλη και έξι φορές από σαλμονέλα. Έξι χρόνια εκδιδόταν καθημερινά και χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις κάθε φορά.

Σε ηλικία 20 ετών δεν άντεξε άλλο αφού το νευρικό της σύστημα κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ψυχωτικό επεισόδιο. Στο νοσοκομείο παρέμεινε τρεις μήνες και οι νοσηλευτές κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της. Οι γονείς της ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς και έτσι βρέθηκαν κοντά της άμεσα.

Έντεκα χρόνια αργότερα αποφάσισε να γράψει την τραγική της ιστορία θέλοντας να προστατέψει κυρίως τις μητέρες των νέων κοριτσιών.

Bought Sold

Σχετικές ειδήσεις