ΚΟΣΜΟΣ

Τζιχαντιστική προπαγάνδα παρουσιάζει τους μακελάρηδες του Παρισιού σαν ήρωες του Star Wars (Pic)

Τζιχαντιστική προπαγάνδα παρουσιάζει τους μακελάρηδες του Παρισιού σαν ήρωες του Star Wars (Pic)

Σε ηλεκτρονική έκδοση που διένειμε μέσω ηλεκτρονικών κοινωνικών δικτύων την Τρίτη (19/1/2015), το ISIS παρουσιάζει του δολοφόνους της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι ως ήρωες σε εξώφυλλο ταινίας με τον τίτλο «Μόνο Τρόμος».

Στη τελευταία σελίδα του ηλεκτρονικού περιοδικού τζιχαντιστικής προπαγάνδας με την ονομασία “Dabiq” απεικονίζονται οι 9 ισλαμιστές σε άγνωστες μέχρι σήμερα φωτογραφίες, ντυμένοι με στολή παραλλαγής, με φόντο την «Πόλη του Φωτός».

Δύο από τους φανατικούς ισλαμιστές που αιματοκύλησαν το Παρίσι αναφέρονται ως Ιρακινοί, λεπτομέρεια που δεν ήταν γνωστή στις γαλλικές Αρχές έως σήμερα.

Μεταξύ των ανδρών εμφανίζεται ο Abdelhamid Abaaoud με το ψευδώνυμοo Al Baljiki, ή Abu Omar ο Βέλγος, ο οποίος θεωρείται ότι σχεδίασε τις επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους και προκάλεσαν σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Abaaoud σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τη γαλλική αστυνομία, λίγες ημέρες μετά τις πιο αιματηρές επιθέσεις στην Ευρώπη, μετά τους 191 νεκρούς στη Μαδρίτης από την Αλ Κάιντα το 2004 και τους 77 νεκρούς στο Όσλο το 2011 από τον ακροδεξιό εθνικιστή Breivik.

isis full

Source: AFP.com

Σχετικές ειδήσεις