ΚΟΣΜΟΣ

Αναβάλλεται η επόμενη ταινία Star Wars – Τη θέση της παίρνουν οι «Πειρατές της Καραϊβικής» (Vid)

Αναβάλλεται η επόμενη ταινία Star Wars – Τη θέση της παίρνουν οι «Πειρατές της Καραϊβικής» (Vid)

Σα «βόμβα» έσκασε στο φανατικό κοινό της επικής σειράς επιστημονικής φαντασίας “Star Wars” η είδηση ότι η Disney αναβάλλει την ημερομηνία προβολής του επόμενου κινηματογραφικού επεισοδίου.

Δύο χρόνια ακόμη θα πρέπει να περιμένουμε για το επόμενο φιλμ της σειράς, καθώς την Τετάρτη ανακοινώθηκε ότι η κυκλοφορία του "Star Wars: Episode VIII" θα καθυστερήσει επιπλέον 7 μήνες, δηλαδή θα προβληθεί στις 15 του Δεκεμβρίου 2017, και όχι όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο στις 26 Μαΐου 2017.

Οι λόγοι απ’ ό,τι φαίνεται είναι οικονομικοί, καθώς η πρόσφατη ταινία «Η Δύναμη Ξυπνά» έχει ήδη αποφέρει συνολικά κέρδη στις ΗΠΑ ύψους 861 εκατ. δολαρίων, ενώ παγκοσμίως αποτελεί ήδη την 3η πιο επιτυχημένη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου με κέρδη ύψους 1.88 δισεκ. δολαρίων. Μια νέα ταινία σε σύντομο χρονικό διάστημα ίσως να μείωνε τα κέρδη που αναμένεται να αποφέρει το πρόσφατο φιλμ που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2015.

Τα γυρίσματα για το «Επεισόδιο VIII» θα ξεκινήσουν στο Λονδίνο το Φεβρουάριο και αναμένεται να εξελίξουν την ιστορία των νέων χαρακτήρων Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), Poe Dameron (Oscar Isaac) και Kylo Ren (Adam Driver).
Οι βετεράνοι τη σειράς Carrie Fisher (General Leia) και Mark Hamill (Luke Skywalker) αναμένεται να επιστρέψουν, αν και η Disney αρνήθηκε να σχολιάσει το κάστινγκ του νέου φιλμ.

Υπενθυμίζεται ότι το φιλμ "Star Wars: Rogue One" μια αυτόνομη ιστορία που εξελίσσεται στον κόσμο του "Star Wars" με νέους χαρακτήρες, θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2016.

Τέλος, η Disney ανακοίνωσε ότι στη θέση του "Star Wars: Episode VIII" το Μάιο του 2017 θα προβληθεί το πέμπτο επεισόδιο της δημοφιλούς κινηματογραφικής σειράς «Πειρατές της Καραϊβικής» με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp, η οποία μέχρι στιγμής έχει αποφέρει παγκοσμίως συνολικά κέρδη 3,7 δισεκ. δολαρίων.

Source: Nbcnews.com

Σχετικές ειδήσεις