ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! Τον πυροβολούν στην πλάτη και αυτός συνεχίζει να κόβει την κλήση (pic+vid)

Απίστευτο! Τον πυροβολούν στην πλάτη και αυτός συνεχίζει να κόβει την κλήση (pic+vid)

Ανακυρήχθηκε ο Αστυνομικός της Χρονιάς στο Κέιπ Τάουν - Τον πυροβολούν πισώπλατα και αυτός όχι μόνο απαντά, αλλά συνεχίζει απτόητος να κόβει την κλήση.

Το καθήκον του και με το παραπάνω φαίνεται να έκανε ένας αστυνομικός στο Κέιπ Τάουν καθώς τον πυροβολούν πισώπλατα και αυτός όχι μόνο απαντά αλλά... συνεχίζει απτόητος να κόβει την κλήση!

Σύμφωνα με το βίντεο, ο αστυνομικός σταματά μια Mercedes, για να κόψει μια κλήση για παραβίαση. Ένας άνδρας περνά παρατηρώντας τη σκηνή και αρχικά βγαίνει από το πλάνο. Όταν επιστρέφει, κρατά ένα όπλο, το οποίο οπλίζει. Μετά από λίγο, πλησιάζει τον αστυνομικό και τον πυροβολει πισώπλατα.

Ο αστυνομικός αντέδρασε άμεσα και άρχισε και αυτός να πυροβολεί και να κυνηγά τον άνθρωπο που προσπάθησε να τον σκοτώσει. Λίγο αργότερα ειδοποιεί τους συναδέλφους του για να αναλάβουν τον ένοπλο. Και ενώ οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του θα τα παρατούσε, αυτός επέστρεψε στο μπλοκάκι του και συνέχισε να κόβει την κλήση.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό που κατέγραψε ο φακός, έδωσε στον Nizaam Alexander τον τίτλο του Αστυνομικού της Χρονιάς για το 2015 για το Κέιπ Τάουν -μία πόλη όπου η εγκληματικότητα στους δρόμους κυριαρχεί.

Σχετικές ειδήσεις