ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ σε κηδεία: Έπαιξαν βίντεο με σκληρό πορνό (Vid)

Σοκ σε κηδεία:  Έπαιξαν βίντεο με σκληρό πορνό (Vid)

Εκατοντάδες άνθρωποι που είχαν συγκεντρωθεί για να πουν το τελευταίο αντίο σε έναν 33χρονο πατέρα και το μικρό του παιδί, έμειναν «με το στόμα ανοιχτό» όταν στις οθόνες που είχαν στηθεί για την κηδεία στο κρεματόριο του Θορνχιλ στο Κάρντιφ της Ουαλίας, άρχισαν να προβάλλονται σκηνές από ταινία σκληρού πορνό.

Ο πατέρας είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς ταξίδευε με την έγκυο γυναίκα του και την 3χρονη κόρη τους.

Το μωρό γεννήθηκε με καισαρική τομή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ουαλίας, τρεις ημέρες μετά το δυστύχημα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Ο Δήμος του Κάρντιφ, στον οποίο ανήκει το κρεματόριο, διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για την προβολή του ακατάλληλου βίντεο για σχεδόν τέσσερα λεπτά πριν την απενεργοποίησή του, στη θέση του αφιερώματος στη ζωή του πατέρα, Simon Lewis.

wales

Ένας από τους πενθούντες, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα Wales Online, ότι «ήταν απολύτως αηδιαστικό».

«Όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν σε κατάσταση σοκ. Ο πεθερός του Simon φώναζε έξαλλος προς το προσωπικό. Τους πήρε σχεδόν τέσσερα λεπτά για να απενεργοποιήσουν την οθόνη, οι άνθρωποι δε μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν».

Ο ιερέας ζήτησε συγγνώμη εξ ονόματος του Δήμου και απευθυνόμενος στους πενθούντες είπε ότι στα 30 χρόνια που κάνει την εν λόγω δουλειά, δεν έχει «δει ποτέ του κάτι ανάλογο».

Source: Independent.co.uk

Σχετικές ειδήσεις