ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: Αυτή η 18χρονη δέχεται λεφτά και δώρα από μεγαλύτερους άνδρες για να...

Αδιανόητο: Αυτή η 18χρονη δέχεται λεφτά και δώρα από μεγαλύτερους άνδρες για να...

Ως «Sugar Baby»... η 18χρονη Maya δέχεται χρήματα, δώρα και βγαίνει στα πιο ακριβά εστιατόρια με μεγαλύτερους και πλούσιους άνδρες...

«Αν ξεμείνω από μονάδες στο κινητό μου γράφω online δυο κουβέντες και εμφανίζονται 100 άτομα πρόθυμα να πληρώσουν γι’ αυτό», περιγράφει στη Daily Mail, «αυτή τη στιγμή είμαι σε μια BMW με ένα ραντεβού μου, θα με αφήσει στο σπίτι της μαμάς μου».

Αυτήν την πρωτότυπη αλλά καλά αμειβόμενη δουλειά η Maya την ξεκίνησε λίγους μήνες πριν και έχει ήδη προσφέρει τις «υπηρεσίες» της με αντάλλαγμα πολλά ακριβά δείπνα, ταξίδια εντός Αυστραλίας και βόλτες με ωραία αυτοκίνητα.

Οι άνδρες που θέλουν να περάσουν λίγες στιγμές μαζί της μπορούν να επικοινωνήσουν με την Maya και να πληρώσουν το εισιτήριο της προκειμένου να τους επισκεφτεί ή αν οι ίδιοι το επιθυμούν, μπορούν να πάνε να την βρουν.

«Πήγα τις προάλλες σε ένα εστιατόριο και παρήγγειλα το πιο ακριβό πιάτο στο μενού, δεν ήξερα καν τι ήταν. Τελικά ήρθε ένα πιάτο με όλα τα είδη των μανιταριών πάνω, τα έφαγα όλα και γύρισα σπίτι μου», περιγράφει η 18χρονη για το 300 δολαρίων δείπνο της.

sugbab1

Η Maya έμαθε για την ιστοσελίδα μέσω της οποίας βρίσκει πελάτες όταν ένας φίλος της την είδε στην εκπομπή της Oprah Winfrey και αστειεύτηκε πως θα έπρεπε να το κάνει κι εκείνη. Αρχικά η 18χρονη δεν τον πήρε στα σοβαρά αλλά ύστερα από σκέψη έκανε την εγγραφή της.

Όπως περιγράφει, οι Sugar Daddies είναι εμφανίσιμοι κι έχουν πάντα πολλά λεφτά. «Συνήθως είναι καλοί, πολύ ωραία ντυμένοι και αν περάσουν να με πάρουν θα είναι με κάποια BMW ή άλλα ωραία αυτοκίνητα», λέει, «κάποιοι είναι παντρεμένοι αλλά συνήθως όχι».

Η εμπειρία ωστόσο δεν είναι πάντα θετική καθώς τις περισσότερες φορές οι πελάτες της ζητούν κάτι περισσότερο από ένα απλό δείπνο.

«Ένας μου πρότεινε να ταξιδέψουμε στη Μελβούρνη για να κοιμηθώ μαζί του, αλλά εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα», ξεκαθαρίζει και συνεχίζει με την απρόσμενη εξήγηση: «αν κοιμόμουν μαζί τους... θα είχα Rolls Royce και διαμέρισμα σε ακριβή περιοχή του Σίδνεϊ κι ένα ωραίο σκυλί. Δελεάζομαι η αλήθεια είναι όταν δεν έχω μία», παραδέχεται.

Στην Αυστραλία υπάρχουν 82.670 φοιτήτριες Sugar Babies στην Αυστραλία και το μέσο μηνιαίο εισόδημά τους κυμαίνεται στα 3000 δολάρια.