ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε την ερωμένη του με… αγγούρι πάνω στο σεξ!

Σκότωσε την ερωμένη του με… αγγούρι πάνω στο σεξ!

Τραγικό θάνατο από ασφυξία στα χέρια του εραστή της, κατά τη διάρκεια σεξουαλικών παιχνιδιών, βρήκε μία Γερμανίδα.

Ο Oliver Dietmann, ένας 46χρονος πωλητής από τη Γερμανία, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 5 ετών για δολοφονία από αμέλεια, καθώς η σύντροφός του άφησε την τελευταία της πνοή στο κρεβάτι του, αφού της προκάλεσε ασφυξία με ένα… αγγούρι, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως σεξουαλικό βοήθημα!

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, όπου η οικογένεια του θύματος αναγκάστηκε να ακούσει σοκαριστικές λεπτομέρειες από το τραγικό συμβάν, το ζευγάρι είχε εντάξει στα ερωτικά του παιχνίδια διάφορα λαχανικά (ως σεξουαλικά βοηθήματα), όπως καρότα και κολοκυθάκια!

Ο Dietmann γνώρισε την Rica Varna το 2004, ωστόσο ξεκίνησαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις πέντε χρόνια αργότερα.

Στις 19 Ιουλίου του 2014 όμως και αφού ο 46χρονος άνδρας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (τέσσερις φορές πάνω από το όριο οδήγησης) μετέτρεψε άθελά του το αγγούρι που προορίζονταν «για την ευχαρίστηση» της συνομήλικης ερωμένης του σε δολοφονικό όπλο…

Πώς; Ξέχασε το αγγούρι στο στόμα της άτυχης γυναίκας όταν παρατήρησε πως έβγαινε καπνός από την κουζίνα, για να συνειδητοποιήσει πως είχε ξεχάσει ένα κομμάτι κρέας (που προόριζε για το σκύλο του) στο φούρνο!

«Έβαλα το αγγούρι στο στόμα της, ωστόσο είδα ξαφνικά να βγαίνει καπνός από την κουζίνα. Ξέχασα ότι έψηνα ένα κομμάτι κρέας για το σκύλο μου», εκμυστηρεύτηκε ο Dietmann ενώπιον των δικαστών, συμπληρώνοντας σε δραματικό τόνο: «Έτρεξα στην κουζίνα, τάισα τον σκύλο μου και μετά βγήκα στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο. Όταν επέστρεψα στην κρεβατοκάμαρα η Rica ήταν αναίσθητη. Προσπάθησα να βγάλω τα κομμάτια από το στόμα της, όμως είχαν πολτοποιηθεί και δεν μπορούσα να τα βγάλω από το λαιμό της»

Όπως έδειξε η νεκροψία, κομμάτια αγγουριού είχαν σφηνωθεί στο λαιμό της άτυχης γυναίκας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει και να πέσει σε κώμα, αφήνοντας την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Η ετυμηγορία της δίκης αναμένεται την Παρασκευή.