ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστικό: Κατακρεούργησε το νεογέννητο γιο της επειδή έμοιαζε στον εραστή της

Φρικιαστικό: Κατακρεούργησε το νεογέννητο γιο της επειδή έμοιαζε στον εραστή της

Δολοφόνησε το μωρό μπροστά στα μάτια του 4χρονου γιου και του 7χρονου ανιψιού τηςστην πόλη Μπαρλάντ της ανατολικής Ρουμανίας

Σε 18 χρόνια φυλάκισης καταδίκασε το δικαστήριο της Ρουμανίας την 27χρονη Έλενα Σμόκοτ, που δολοφόνησε τον νεογέννητο γιο της, κόβοντας στη συνέχεια το σωματάκι του σε κομμάτια, επειδή... πίστευε ότι ήταν το παιδί του εραστή της και όχι του άνδρα της!

Η 27χρονη δολοφόνησε το μωρό μπροστά στα μάτια του 4χρονου γιου και του 7χρονου ανιψιού της. Τα δύο παιδιά έτρεξαν να καλέσουν τους γείτονες, ωστόσο μέχρι να φτάσει βοήθεια στο σπίτι, η Έλενα είχε ήδη κόψει σε κομμάτια το σώμα του μωρού με ένα σπασμένο πλακάκι.

Η Έλενα, όταν είδε την ομοιότητα του μωρού με τον εραστή της, άρπαξε το παιδί και το χτύπησε στα έπιπλα, όπως δήλωσε στην αστυνομία και το έκανε αρκετές φορές μέχρι να σταματήσει να κλαίει.

Η υπεράσπιση της 27χρονης προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι την περίοδο του εγκλήματος έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη, όμως το δικαστήριο έκρινε ότι είχε τον απόλυτο έλεγχο των πράξεών της.

Σχετικές ειδήσεις