ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στο διαδίκτυο με την παρωδία Πούτιν (video)

Σάλος στο διαδίκτυο με την παρωδία Πούτιν (video)

Δύο εβδομάδες από τότε που ανήρτησε την τελευταία του παρωδία στο YouTube - μια σάτιρα για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν - ο Σλοβένος ηθοποιός Κλέμεν Σλακόνγια κατάφερε το βίντεό του να ξεπεράσει σε προβολές τον αριθμό των κατοίκων της χώρας του!

Τρία εκατομμύρια προβολές - την ώρα που ο πληθυσμός της Σλοβενίας είναι μόνο δύο εκατομμύρια - έχει καταγράψει μέχρι στιγμής το τρίλεπτο βίντεο στο οποίο ο Σλακόνγια, υποδυόμενος τον Πούτιν, τραγουδάει «I run this freakin' show».

Υποδυόμενος τον πρόεδρο της Ρωσίας, ο Σλοβένος κωμικός ιππεύει ένα άλογο γυμνός από τη μέση και πάνω, κερδίζει μια σειρά από σκακιστές, διοργανώνει «Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με 40 βαθμούς» και πυροβολεί με ηρεμιστικό βελάκι μια τίγρη.

«Θέλω να ενώσω τους ανθρώπους έτσι ώστε αυτοί που αγαπούν το πρόσωπο που υποδύομαι, να αγαπήσουν το βίντεο. Και οι άνθρωποι που μισούν το πρόσωπο που υποδύομαι επίσης να αγαπήσουν το βίντεο», δηλώνει ο ηθοποιός σχετικά με το τραγούδι του στα αγγλικά με τίτλο «Putin, Putout» που προβάλλεται στο βίντεο που ανήρτησε στο YouTube.

Ο 30χρονος Σλακόνγια, η κύρια απασχόληση του οποίου είναι στο Εθνικό Θέατρο της Σλοβενίας, ελπίζει ότι ο μεγάλος αριθμός προβολών του βίντεό του στο YouTube θα προσελκύσει χορηγούς για να υποστηρίξουν το #TheMockingBirdMan#, το σχέδιό του να υποδυθεί πρόσωπα που είναι παγκοσμίως γνωστά.

Ήδη άλλωστε έχει υποδυθεί τον Πάπα Φραγκίσκο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Σχετικές ειδήσεις