Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στη ζούγκλα της Ινδονησίας (pic)

Newsroom Newsroom

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στη ζούγκλα της Ινδονησίας (pic)

Ένθερμος υποστηρικτής της φύσης και των ειδών άγριας πανίδας και χλωρίδας, ο ΝτιΚάπριο φωτογραφήθηκε μαζί με εγχώριους υποστηρικτές της προστασίας του περιβάλλοντος δίπλα σε δύο ελέφαντες της Σουμάτρας

Στη ζούγκλα της Ινδονησίας βρέθηκε ο αμερικανός ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο για να υποστηρίξει τις τοπικές οργανώσεις οι οποίες εργάζονται υπέρ της προστασίας της χλωρίδας και της πανίδας που απειλούνται από την αποψίλωση και τη λαθροθηρία.

Ο βραβευμένος με 'Οσκαρ ηθοποιός για την ερμηνεία του στην ταινία «The Revenant» (Η Επιστροφή) επισκέφθηκε το τροπικό δάσος του εθνικού δρυμού Leuser στο νησί της Σουμάτρας. Το πάρκο αυτό διαθέτει τεράστιο δυναμικό για την προστασία μακροπρόθεσμα της φύσης και φιλοξενεί πολλά ζώα όπως ουραγκοτάγκους και τίγρεις, είδη που απειλούνται με εξαφάνιση εξαιτίας της εκμετάλλευσης των δασικών εκτάσεων.

Ένθερμος υποστηρικτής της φύσης και των ειδών άγριας πανίδας και χλωρίδας, ο ΝτιΚάπριο φωτογραφήθηκε μαζί με εγχώριους υποστηρικτές της προστασίας του περιβάλλοντος δίπλα σε δύο ελέφαντες της Σουμάτρας, ένα είδος υπό εξαφάνιση.

Το Ίδρυμα Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, που διεξάγει προγράμματα για την προστασία της βιοποικιλότητας, των ωκεανών και των αγρίων ειδών, υποστηρίζει τις τοπικές αυτές οργανώσεις ώστε να «δημιουργηθεί μια μεγάλη προστατευόμενη περιοχή για την πανίδα μέσα στο οικοσύστημα Leuser, το τελευταίο μέρος στη Γη όπου ουραγκοτάγκοι της Σουμάτρας, τίγρεις, ρινόκεροι και ελέφαντες συνυπάρχουν μέσα στη φύση», έγραψε ο ηθοποιός στο λογαριασμό του στο Instagram.

Το καταφύγιο αυτό αποσκοπεί στην αύξηση της προστασίας της περιοχής αυτής, αλλά το εν λόγω πρόγραμμα είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο, δήλωσε ο ινδονήσιος ακτιβιστής της προστασίας του περιβάλλοντος Φαρουίζα Φαχάν που συναντήθηκε με τον ΝτιΚάπριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved