ΚΟΣΜΟΣ

Ποιος ψάχνει 60 γυναίκες να τον συνοδεύουν στα ταξίδια του;

Ποιος ψάχνει 60 γυναίκες να τον συνοδεύουν στα ταξίδια του;

Όσες τυχερές πάρουν τη δουλειά θα κερδίζουν 100 ευρώ την ημέρα και θα συνοδεύσουν τον σεΐχη στην ευρωπαϊκή περιοδεία του τον επόμενο μήνα

Ο σεΐχης του Ντουμπάι σε αγγελία του ψάχνει 60 γυναίκες που θα ταξιδεύουν μαζί με την βασιλική οικογένεια και θα μπορούν να κάνουν... ψώνια πολυτελείας!

Οι υποψήφιες πρέπει να είναι νέες, ελκυστικές, κομψές, ηλικίας 18-28 ετών, να μιλούν αγγλικά -τα γαλλικά και τα αραβικά επίσης θα εκτιμηθούν- και κυρίως, να έχουν ιδιαίτερες ικανότητες στα ψώνια, αναφέρει ο Guardian.

Όσες τυχερές πάρουν τη δουλειά θα κερδίζουν 100 ευρώ την ημέρα, αλλά πάνω από όλα θα συνοδεύσουν τον σεΐχη στην ευρωπαϊκή περιοδεία του τον επόμενο μήνα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρευρεθούν σε δείπνα κορυφής, θα μένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία σε Μαδρίτη, Παρίσι, Λονδίνο, Ιμπιζα, Μιλάνο και Βενετία ενώ θα ταξιδεύουν αποκλειστικά με το ιδιωτικό τζετ του.

Δουλειά τους θα είναι σε αυτά τα ταξίδια να βοηθούν τις συζύγους και τις κόρες του σεΐχη στα ψώνια τους.

Ήδη, πάνω από 100 γυναίκες έχουν περάσει από τη διαδικασία αξιολόγησης, που γίνεται από ένα πάνελ που περιλαμβάνει σύμβουλο εικόνας, προσωπική βοηθό αγορών και δικηγόρο.

Σχετικές ειδήσεις