ΚΟΣΜΟΣ

Prince: Οι τελευταίες μοναχικές ώρες του Πρίγκιπα

Prince: Οι τελευταίες μοναχικές ώρες του Πρίγκιπα

Ο καλλιτεχνικός κόσμος εξακολουθεί να θρηνεί τον ξαφνικό θάνατο του Mr «Purple Rain» Prince, ενός εμβληματικού καλλιτέχνη.

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ - ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ

Ο Prince έφυγε αιφνίδια στα 57 του χρόνια σκορπίζοντας την θλίψη στις γενιές των 80s και 90s που μεγάλωσαν τραγουδώντας και χορεύοντας το Kiss.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής:

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο Prince βρέθηκε νεκρός από έναν εργαζόμενος στην έπαυλη, αλλά κανένας δεν τον είχε δει για περισσότερες από 13 ώρες. Ο μουσικός φαίνεται πως ήταν ολομόναχος μέσα στο τεράστιο και επιβλητικό σπίτι του και πέθανε αβοήθητος μέσα στο ασανσέρ.

Πράγματι, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της πόλης, ο Prince εθεάθη να μπαίνει στην αξίας 10 εκατομμυρίων έπαυλη του στις 8 το βράδυ αλλά βρέθηκε νεκρός την άλλη μέρα το πρωί. Όταν τον είδαν να κείτεται στο έδαφος, φορούσε τα ρούχα του και δεν έδειχνε να φέρει κάποιο τραύμα. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο πόση ώρα κείτονταν νεκρός στον ανελκυστήρα, ενώ οι αρχές δεν αποκάλυψαν αν στην έπαυλη υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

Όπως έγινε γνωστό συνομίλησε με έναν καλό του φίλο, τον Αμερικανό ηθοποιό Will Smith.

3372AE0700000578 3554472 A Prince fan attaches flowers to a memorial wall as she pays her a 11 1461362199355

Ο ίδιος ο Smith αποκάλυψε πως μίλησε με τον Prince το βράδυ προτού ο τραγουδιστής φύγει από τη ζωή. Μάλιστα, σε μήνυμά του στο facebook ανέφερε ότι ο Prince αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εκείνον και πως η οικογένειά του θρηνείς για τον θάνατό του.

«Είμαι συγκλονισμένος και βαθύτατα λυπημένος. Του μίλησα χθες το βράδυ», έγραψε επίσης σε ένα άλλο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Capture

Τα πρώτα δείγματα της νεκροψίας:

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας, τα οποία αναμένονται πάντως σε αρκετές μέρες θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του Prince. Για την ώρα, ύστερα και από τη χτεσινή συνέντευξη Τύπου των αρχών της Μινεσότα έχουμε τα εξής δεδομένα:

Oι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ενώ στο άψυχο σώμα του τραγουδιστή δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης ή κάποιο σημάδι βίας. Την ίδια στιγμή όμως, δεν τοποθετήθηκαν στο αν ο Prince είχε λάβει φάρμακα την τελευταία μέρα της ζωής του.

3372CCA000000578 3554472 A Prince fan holds flowers outside the Paisley Park compound in a 13 1461362199357

Ο Prince βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση το πρωί της Πέμπτης στο ασανσέρ της έπαυλης του. Οι νοσηλευτές προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, όμως δεν τα κατάφεραν. Στις 10:07 τοπική ώρα ανακοινώθηκε πως είναι νεκρός.

Σχετικές ειδήσεις