ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με το μακελειό στο Οχάιο - Οι αρχές ανακρίνουν τριάντα άτομα

Θρίλερ με το μακελειό στο Οχάιο - Οι αρχές ανακρίνουν τριάντα άτομα

Όλοι σκοτώθηκαν «σε συνθήκες που παραπέμπουν σε εκτέλεση με όπλο» και επλήγησαν με σφαίρες στο κεφάλι - Ορισμένοι βρίσκονταν στο κρεβάτι

Η αστυνομία του Οχάιο αναζητά τους δράστες των δολοφονιών οκτώ ατόμων, μελών της ίδιας οικογένειας και καλεί τον κόσμο να βρίσκεται σε επιφυλακή.

Επτά από τα θύματα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (22/04) σε τρία σπίτια του χωριού Πιμπλς, και το τελευταίο θύμα βρέθηκε σε μικρή απόσταση από εκεί. Τρία παιδιά, ηλικίας 4 ημερών, 6 μηνών και 3 ετών, γλίτωσαν από τη σφαγή.

Τα θύματα ήταν ενήλικες, εκτός ενός εφήβου 16 ετών, και ανήκαν στην ίδια οικογένεια, σύμφωνα με το υπουργό Δικαιοσύνης της πολιτείας του Οχάιο. Όλοι σκοτώθηκαν «σε συνθήκες που παραπέμπουν σε εκτέλεση με όπλο» και επλήγησαν με σφαίρες στο κεφάλι. Ορισμένοι βρίσκονταν στο κρεβάτι.

«Υπάρχει μία απειλή και θεωρώ ότι αυτή η απειλή έχει όπλο και είναι επικίνδυνη», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας του Πάικ Τσαρλς Ρίντερ, καλώντας τους κατοίκους να παραμείνουν σε επιφυλακή και να κρατήσουν κλειδωμένες τις πόρτες τους.

Οι αστυνομικές αρχές ανακρίνουν τριάντα άτομα. Τα σχολεία της κομητείας έχουν αποκλεισθεί για προληπτικούς λόγους.

Ο κυβερνήτης του Οχάιο και υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Τζον Κέισικ δήλωσε ότι το συμβάν είναι «τραγικό και ακατανόητο».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων