ΚΟΣΜΟΣ

Ουαλία: Γάτα ξαναβρέθηκε με τους ιδιοκτήτες της μετά από έξι χρόνια!

Ουαλία: Γάτα ξαναβρέθηκε με τους ιδιοκτήτες της μετά από έξι χρόνια!

Ο …φόβος της για τον κτηνίατρο οδήγησε μια γάτα στην Ουαλία, να το σκάσει από το καλάθι μεταφοράς και να χάσει την οικογένειά της για αρκετά χρόνια.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η γατούλα ζούσε περίπου 1,5 χιλιόμετρο πιο μακριά από το σπίτι της αλλά κανείς από την οικογένειά της δεν την είχε δει. Μάλιστα, η αφεντικίνα της Χλόης, η Ρεμπέκα Λι πίστεψε πως η γάτα της είχε σκοτωθεί από αυτοκίνητο.

Η γάτα, που τη λένε Χλόη, έζησε μετά την απόδρασή της ως αδέσποτη ουσιαστικά και την φρόντιζε μια ηλικιωμένη κυρία.

Στο πέρασμα των ετών την εντόπισε μια φιλοζωική ομάδα και αφού την έφερε στο καταφύγιο που φιλοξενεί τα αδέσποτα την «σκανάρισε» για μικροτσίπ.

Η συνέχεια είναι συγκινητική, καθώς το μικροτσίπ «αποκάλυψε» την ταυτότητα του ιδιοκτήτη και η γάτα «ενώθηκε» με την οικογένειά της μετά από έξι χρόνια!

Η αλήθεια είναι ότι η Ρεμπέκα δεν πίστευε στ’ αυτιά της όταν άκουσε να την ειδοποιούν από το καταφύγιο για να πάρει τη γάτα της!

Μάλιστα είπε στους υπεύθυνους του καταφυγίου ότι είχε κολλήσει φωτογραφίες Χλόης σε διάφορα μέρη ώσπου κάποιος της είπε ότι είχε δει μια γάτα με αυτά τα χρώματα να έχει σκοτωθεί από αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το προσωπικό του καταφυγίου, η Χλόη άρχισε να γουργουρίζει αμέσως μόλις βρέθηκε στην αγκαλιά της Ρεμπέκα!

Σχετικές ειδήσεις